Den lille knap for enden skal holdes nede for at oprette forbindelse til pc'en.

Creative BT-W3

Creative BT-W3 giver dig god lyd via Bluetooth. Den lille adapter virker både i pc og Android-telefoner.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Creative
9.2

Creative BT-W3 er en lille USB-sender, der kan give Bluetooth-forbindelse mellem din pc og dine trådløse hovedtelefoner, hvis din pc ikke har Bluetooth. Den kan også forbedre den Bluetooth-forbindelse, du har i forvejen, hvis du døjer med forsinkelser på lyden.

Den lille dims kan forbinde sig til et headset med en teknologi ved navn aptX LL. De to L’er står for Low Latency, og det betyder, at der er meget lille forsinkelse fra lyden sendes fra din pc og til den afspilles i headsettet. Det har ikke så meget at sige, hvis du lytter til musik, men selv en ret lille forsinkelse kan være irriterende, hvis du ser en film, hvor personernes læber bevæger sig, før ordene kommer ud af munden på dem.

Det er nemt at få forbindelse til BT-W3. Vi satte enheden i en ledig USB-port og holdt parringsknappen nede på den. Herefter holdt vi den tilsvarende knap inde på vores Bluetooth-headset, og efter få sekunder var der skabt forbindelse.

Lydkvaliteten er god, men vi kunne ikke høre forskel på musik, der blev spillet gennem pc’ens indbyggede Bluetooth-sender, og på det samme nummer, der blev sendt via BT-W3 til vores headset. Det samme gjorde sig gældende, da vi tog BT-W3 ud af pc’en og satte den i USB-C-porten på en telefon. Her var lydkvaliteten også den samme med eller uden Creative BT-W3. Men det var en glædelig opdagelse, at vi ikke behøvede at parre vores headset og BT-W3 igen. Man kan simpelthen bare flytte rundt på USB-donglen mellem forskellige computere og telefoner og få forbindelse med det samme.

Det er i øvrigt ikke noget problem, hvis din gamle pc ikke har USB-C, for der følger en adapter med i kassen, så du kan bruge BT-W3 i en gammeldags USB-A-port.

 


+ Nem forbindelse

+ God lydkvalitet

+ USB-adapter medfølger

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Creative BT-W3 giver dig god lyd via Bluetooth. Den lille adapter virker både i pc og Android-telefoner.

Specifikationer

Mærke
Creative
Produkttype
Bluetooth-sender
Vægt
44 gram
Tilslutning
Bluetooth 5.0
Andet
Codecs: SBC, aptX, aptX Low Latency, aptX HD