Der er mange skabeloner at vælge imellem hos CEWE, når du skal udforme dine kalendersider.

Elgiganten/Cewe A3-Fotokalender på fotopapir

Et virkelig godt og brugervenligt designprogram til kalenderen, og resultatet er meget flot på kraftigt fotopapir.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Cewe
9.6

Denne test er taget fra vores store test af fotokalendere i Komputer for alle nummer 18, 2019:

CEWE er et kæmpestort firma indenfor digitale fotoprodukter. Faktisk bruger mange andre virksomheder CEWE som leverandør i stedet for selv at stå for arbejdet med at udskrive billederne. Vi bestilte vores kalender på varehuset Elgigantens hjemmeside, men det var i virkeligheden CEWEs program, vi brugte til at lave kalenderen.

CEWE har heldigvis et godt og gennemarbejdet designprogram, som du lynhurtigt kommer i gang med at bruge. Det er næsten magen til designprogrammet fra fototjenesten Pixum, men det kan man ikke for alvor brokke sig over som bruger, for det kan næsten ikke være bedre.

Du udformer din kalender i logiske skridt, hvor du nemt kan trække dine billeder ind på de ønskede måneder. Det hele er på dansk, og der er endda en lille begynderguide, der med pile forklarer de vigtigste funktioner. Du kan selvfølgelig lægge billeder fra computerens harddisk ind i kalenderen, men du kan også vælge at hente dine billeder fra blandt andet Google Photos og Facebook.

Efter fem hverdage modtog vi vores kalender med posten, og her kom den eneste skuffelse i vores oplevelse med bestillingen hos Elgiganten og CEWE. Kalenderen var pakket ind i en meget kraftig papkuvert, men desværre var der sjusket lidt med indpakningen, så limen fra lukkemekanismen var klistret uhjælpeligt sammen med vores kalender. Heldigvis sad limen primært fat på en dækside, som vi kunne rive ud af kalenderen, men det giver altså et dårligt førstehåndsindtryk, når man spændt pakker sin splinternye kalender ud af kuverten.

Selve kalenderen var trykt på kraftigt fotopapir fra Fujifilm. Kvaliteten var fremragende, og vores billeder så nærmest bedre ud, end de gjorde på skærmen ved bestillingen.


+ Supergodt designprogram

+ På dansk

– Lidt sjusket levering

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Et virkelig godt og brugervenligt designprogram til kalenderen, og resultatet er meget flot på kraftigt fotopapir.

Specifikationer

Mærke
Cewe
Produkttype
Fotokalender
Mål
A3