Mikrofonen hæver sig kun 21 centimeter over bordet.

Blue Yeti Nano

Bordmikrofon med medhør og retningsbestemt optagelse.

af Henrik Ræder Clausen #Diverse #Blue
8.8

Yeti Nano er en miniudgave af den populære bordmikrofon Yeti. Bygget i god kvalitet og monteret på en solid fod giver den et semiprofessionelt indtryk, der styrkes af muligheden for at montere den på et mikrofonstativ. Der er mulighed for medhør via hovedtelefoner, så du kan høre, nøjagtig hvad der bliver optaget. De to knapper regulerer retningsbestemthed og medhør og kan slå lyden fra.

Yeti Nano tilsluttes til computeren via USB-kabel. Enheden opdages automatisk som et lydkort i Windows. Det går hurtigt, og derefter er den klar til brug med alle programmer. Der findes også et lille styreprogram, der regulerer forstærkning, retningskarakteristik og et par andre ting. Nano-udgaven af Yeti optager i mono og har noget færre indstillinger end den originale Yeti-mikrofon. Det vigtigste er naturligvis lyden, og den er kort fortalt fremragende. Lydbilledet er åbent med meget fin opløsning af detaljer. Følsomheden er god, og mikrofonen trækker uden problemer fuglesang og andre fjerne lyde ind. Frekvensbalancen er overvejende neutral, med tendens til betoning af detaljer i højere frekvenser.

En svaghed ved Yeti Nano er, at den er ret følsom overfor mekanisk støj. Bruger du mus og tastatur under optagelserne, går det både direkte og indirekte (via foden) ind i lyden. Det kan løses ved at skifte foden ud med et elastisk ophæng eller bruge et stativ, så den bliver helt fri af bordet.


+ Flot lydkvalitet
+ Nem at bruge
– Følsom for mekanisk støj

Du kan finde den aktuelle pris på Blue Yeti Nano hos PriceRunner.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En mikrofon i meget fin kvalitet, der er nem at bruge. Velegnet både til spil, podcast og tale på videooptagelser.

Specifikationer

Mærke
Blue
Produkttype
Mikrofon
Mål
9,6 x 10,9 x 21.1 cm (b x d x h)
Vægt
630 g
Tilslutning
USB, mini-jack
Andet
Opløsning: 24 bit / 48 KHz; Følsomhed: 4.5mV/Pa (1 kHz); Max lydstyrke: 120dB: Mikrofonenheder: 2