Homey Bridge bruger en ring af LED-lys til at vise sin status.

Athom Homey Bridge

Med Homey Bridge kan du få dine smart home-produkter til at tale sammen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Athom
8.6

Homey Bridge er en lille, sort, cylinderformet dims, der samler alle dine smart home-produkter, så du kan styre det hele fra samme sted. Homey virker med kendte mærker som elpærer fra IKEA og Philips Hue eller støvsugere fra firmaet Roomba. I alt fungerer Homey sammen med over 1.000 mærker og titusindvis af forskellige produkter.

Du kan styre alle dine enheder fra Homeys app på din telefon eller tablet. Hvis du sidder ved computeren, kan du også åbne Homey i din webbrowser og fx tænde og slukke lyset der fra. Homey-brugergrænsefladen er flot og overskuelig, og den gør det nemt at holde styr på enhederne og fordele dem på forskellige rum i app’en.

Det er lidt forskelligt, hvordan du kobler nye produkter til Homey. Men det er generelt ret nemt og kræver kun nogle få trin som at finde produktet på en liste i app’en og trykke et par gange på en knap på selve produktet, så Homey Bridge kan finde til det. Bridgen har både Bluetooth, Wi-Fi, Z-Wave og Zigbee, så du er dækket godt ind med forskellige trådløse teknologier. Vi kunne ikke finde enheder, der ikke kunne sluttes til Homey Bridge. Hvis du er i tvivl kan du se på Homeys hjemmeside, hvilke mærker bridgen virker sammen med.

Noget af det bedste ved Homey er muligheden for at kæde flere hændelser sammen, så du fx kan indstille lyset til at blive tændt, hvis en bevægelsessensor, der er koblet er koblet til Homey Bridge, registerer bevægelser, og klokken samtidig er efter et bestemt tidspunkt. Det gør det smarte hjem en anelse smartere, at du kan indstille en masse ting til at ske helt automatisk, uden at du overhovedet behøver at hive telefonen op af lommen.

Du kan også samle et sæt hændelser, så din smart-lås låser hoveddøren, og alt lyset slukkes i huset, når den sidste person går hjemmefra. Funktionerne kan desuden aktiveres med Google Assistent eller Apples Siri, så du fx fortæller, at det er tid til at se film, hvor efter Homey med det samme tænder fjernsynet, ruller de automatiske gardiner for og dæmper lyset.

Det siger sig selv, at du skal have en hel del smart home produkter i huset for at få fuldt udbytte af Home Bridge, men har du det, så får du en masse spændende muligheder for at automatisere dit hjem.

Prisen for Homey Bridge er ikke så høj, men hvis du vil styre mere end fem enheder med den, må du også betale et månedligt abonnement på 25 kroner.


+ Brugervenlig app

+ Virker med mange produkter

– Kræver abonnement ved mere end fem enheder

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Homey Bridge kan du få dine smart home-produkter til at tale sammen.

Specifikationer

Mærke
Athom
Produkttype
Smart Home bridge
Mål
15 x 15 x 8 cm
Vægt
546 g
Tilslutning
Bluetooth, Wi-Fi, Zigbee, Z-Wave mm.