Musemåtten er lidt over en halv meter bred, så du skal have et velvoksent skrivebord.

ASUS ROG Hone Ace Aim Lab

Her får du en luksuriøs musemåtte med en indbygget lineal, så du kan måle præcisionen på din mus.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Asus
8.8

ASUS ROG Hone Ace er en musemåtte, som er skabt særligt til at forbedre din præcision med musen. Nederst på måtten er trykt en lineal, som du kan bruge til at måle, om din mus’ præcision svarer til producentens løfter. Du kan ganske vist gøre det samme med en almindelig lineal og et website som www.mouse-sensitivity.com, men det er da rart at have muligheden direkte på musemåtten.

Musemåtten har en totalt skridsikker underside, og overfladen har fået en behandling, så den tåler lidt af hvert. Vi dryppede en smule kaffe og olivenolie på måtten, og begge dele var lige til at tørre af bagefter uden synlige spor.

Måtten er tre millimeter tyk, og det føles nærmest som om, at du hviler dit håndled på en blød pude, når du bruger den. Rundt langs kanten sidder en beskyttende syning, der forhindrer, at kanten bliver slidt og flosset med tiden.

Arealet på ROG Hone Ace er betydeligt større end på en gennemsnitlig reklamemusemåtte. Det kræver selvfølgelig noget ekstra plads på skrivebordet, men det betyder også, at du slipper for konstant at skulle løfte musen ind på midten af måtten, hvis du har sat hastigheden på musemarkøren ned for nemmere at kunne styre den.


+ Tyk og skridsikker

+ Blød og behagelig

– Dyr musemåtte

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her får du en luksuriøs musemåtte med en indbygget lineal, så du kan måle præcisionen på din mus.

Specifikationer

Mærke
Asus
Produkttype
Musemåtte
Mål
50,8 x 42 x 0,3 cm
Vægt
63 g