Apple Pencil

Apple Pencil

Få mere ud af den nye iPad med Apple Pencil.

af #Diverse #Apple
8.4

Med en pris på en fjerdedel af hvad den nyeste iPad koster, så er Apple Pencil ikke ligefrem billig. Men hvis man ser gennem fingre med prisen, så Pencil et praktisk supplement til både iPad og den noget dyrere iPad Pro.

Pencil er hurtigt koblet sammen med din iPad. Man skal faktisk bare hive enden af pennen, hvor der sidder et ligthning-stik, som skal sættes direkte i iPad’en. Så lader du pennen op samtidig med, at du parrer pen og iPad via Bluetooth, så de kommer til at virke sammen.

Jeg havde lidt svært ved at se den helt store fordel ved i forhold til blot at styre løjerne på skærmen med en fingerspids. Det er først og fremmest, hvis man ofte laver præcisionsarbejde på skærmen, at Pencil kan være en fordel. Hvis du fx tegner eller foretrækker at tage håndskrevne noter på din tablet, så kan den måske pengene værd.

Pennen lades op ved at sætte den direkte ind i laderstikket på din iPad. Det er lidt kluntet, og der følger heldigvis også en lille adapter med, så du kan lade den op med samme kabel, som du bruger til iPad’en. En opladning holder liv i Pencil i cirka 12 timer.

+ God til præcisionsarbejde

+ Nem at forbinde

– Dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Apple Pencil giver flere muligheder til blandt andet den nyeste iPad, men det er dyrt tilbehør.

Specifikationer

Mærke
Apple
Produkttype
Pen
Tilslutning
Lightning-stik