Smarter Coffee 2.0

Smarter Coffee 2.0

Du har altid drømt om at kunne kværne og brygge kaffe direkte fra en app på din telefon. Har du ikke?

af Christian Slot #Diverse #Andre
8.9

Du kan ligge i sengen lørdag morgen, fiske din smartphone frem – åbne appen og sætte din Smarter Coffee-maskine til at kværne og brygge en kop god morgenkaffe.

Firmaet Smarter har lanceret en ny generation af kaffemaskinen Smarter Coffee med indbygget trådløst netværk, som gør, at du – uanset hvor du er – kan sætte din maskine til at brygge kaffe.

Smarter Coffee ligner alverdens andre filterkaffemaskiner – og der medfølger endda frontpaneler i forskellige farver, som gør muligheden for at ændre udseendet.

Oven på Smarter Coffee 2.0 er der i øvrigt en bønnekværn, der gør, at maskinen kan friskmale dine bønner.

Opsætningen sker på få minutter: Du henter appen og via kameraet filmer du displayet på kaffemaskinen, der parrer de to enheder. Derefter tilslutter du maskinen til dit trådløse netværk og så er du ellers i gang.

Fronten på kaffemaskinen og startsiden i appen er nærmest identiske. Her kan du vælge om maskinen skal kværne hele bønner eller om du bruger filterkaffe, hvor stærk kaffen skal være og hvor længe maskinen skal holde kaffen varm.

En enkelt anke er, at du kun kan holde kaffen varm i op til 40 minutter. Jeg havde gerne set, at jeg kunne holde kaffen varm i minimum to timer.

Jeg har ikke, på den måned, jeg har testet maskinen, oplevet udfald på netværket eller deciderede nedbrud. Maskinen laver seriøst god kværnet kaffe, og jeg behøver ikke bruge noget filter – maskinen fødes med et genbrugeligt filter.

Men ligger jeg under dynen lørdag morgen, og har jeg glemt at fylde vand i Smarter Coffee 2.0, er jeg nødsaget til at traske ud i køkkenet og fylde vand på – og så opstår et reelt spørgsmål, om maskinen er smart.

 

Find den laveste pris på Smarter Coffee 2.0 her:
https://www.elgiganten.dk/product/husholdning/kaffemaskiner/SMCOF10EU/smarter-coffee-2nd-generation-kaffemaskine-smcof10eu

 

+ Kan styres fra din app
+ Nem opsætning
+ Bønnekværn på toppen
– Kan kun holde kaffen varm i 45 minutter

 

 

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Smarter Coffee 2.0 laver skøn kaffe og er let at betjene. Men for at score topkarakter mangler vi få ekstrafunktioner og en lavere pris.

Specifikationer

Mærke
Andre