Mål radonniveauet i dit hus med Airthings Wave og den tilhørende app.

Airthings Wave

Få et sundere indeklima med din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
9.2

Radon er en kræftfremkaldende luftart, som kan sive op af jorden og ind i dit hus, hvis det ikke er tilstrækkeligt sikret. Indtil nu har det været lidt omstændeligt at måle husets radonniveau med måleinstrumenter, der skulle ligge i adskillige uger, før de havde et resultat. Det har det norske firma Airthings lavet om på med den lille elegante radonmåler, Wave, der mest af alt ligner en brandalarm.

Navnet skyldes, at du blot skal vinke foran apparatet for at få en indikering af det aktuelle radonniveu. Ringen lyser fx rødt, hvis der er en højere koncentration i luften end anbefalet.

For at få en mere præcis måling af radonniveauet, skal du hente den tilhørende app, som nemt kobles sammen med Airthings Wave via Bluetooth. I app’en kan du også se Waves måling af luftfugtigheden og temperaturen i rummet.

App’en tegner også overskuelige grafer, der viser målingerne over tid, så du fx kan se, hvor effektiv en udluftning i huset er til at sænke radonniveauet.

Airthings Wave er nem at bruge og leverer detaljerede målinger, som du ikke kan få med traditionelle metoder til måling af radon. Hvis radonniveauet er meget højt, er det dog stadig en god idé at alliere sig med professionelle for at sikre huset bedre.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Praktisk app

+ Hurtige måleresultater

– Temmelig dyr

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En praktisk radonmåler, der gør det nemt at aflæse radonniveauet på den tilhørende app.

Specifikationer

Mærke
Airthings
Produkttype
Radonmåler
Vægt
434 gram
Tilslutning
Bluetooth
Andet
Virker med Android og iPhone/iPad