Du kan følge med i målingerne både på din telefon og den lille skærm på View Radon.

Airthings View Radon

View Radon viser dig løbende, hvordan luftkvaliteten er i dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
8.5

Airthings View Radon holder øje med radonniveauet i dit hjem og advarer dig, hvis koncentrationen af den sundhedsskadelige luftart bliver for høj.

Det tager kun et par minutter at koble View Radon sammen med Airthings-app’en på din telefon. Der sidder allerede seks AA-batterier i apparatet, og du skal bare trække en lille stribe plastik ud, så der skabes forbindelse til batterierne. Du kan også sætte et USB-C-kabel i, men der medfølger ikke en strømforsyning.

I app’en kan du indstille, hvad View Radon skal vise på sin lille skærm. Du kan vælge mellem radon, luftfugtighed, temperatur og dagens vejr. Oplysningerne om vejret hentes via en trådløs internetforbindelse. Der er plads til to samtidige oplysninger på skærmen, som er tændt hele tiden. Det sidste kan lade sig gøre, fordi den bruger energibesparende elektronisk blæk – det samme der benyttes i ebogslæsere. Det betyder, at skærmen ikke lyser i sig selv, så der skal være lidt lys i rummet, for at du kan aflæse målingerne.

Små farvede lysdioder over skærmen angiver, hvis målingerne i dit hjem når op på niveauer, du skal være bekymret over.

Vi har tidligere testet Airthings View Plus, som er en mere omfattende måler fra samme firma. Den kan du læse vores test af her. Det ser ud, som om Airthings har indstillet skærmen til at køre en lille automatisk renseproces med jævne mellemrum, for der er ikke længere de samme problemer med skygger af gammelt indhold på skærmen.


+ Skærmen er tændt hele tiden

+ Nem at indstille

– Bruger hele seks batterier

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

View Radon viser dig løbende, hvordan luftkvaliteten er i dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Airthings
Produkttype
Luftmåler
Mål
20 x 11,5 x 6 cm
Vægt
474 gram
Tilslutning
USB-C