View Pollution har et enkelt og elegant design, så du fx kan stille den i stuen.

Airthings View Pollution

View Pollution er en smart lille dims, der løbende måler luftkvaliteten i dit hjem.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
8.5

AirThings View Pollution er en lille måler, der viser dig luftkvaliten i dit hjem, så du kan se, når det er tid til at lufte ud.

View Pollution forbindes nemt til en app på din telefon, hvor du løbende kan følge med i målingerne. Du kan indstille i app’en, hvad skærmen på View Pollution skal præsentere. Her kan du at få vist luftfugtighed, antallet af skadelige partikler i luften, temperaturen i rummet eller vejret udenfor. Skærmen kan vise to oplysninger på samme tid.

Det er ret smart, at skærmen bruger elektronisk blæk af den type, der sidder i ebogslæsere. Denne slags skærme bruger meget lidt strøm, og det betyder, at de seks AA-batterier i View Pollution kan holde enheden tændt i op til to år. Der følger også et USB-kabel med, hvis du foretrækker, at View Pollution skal få strøm på den måde.

Den brugervenlige app på din telefon sender dig notifikationer, hvis de forskellige målinger når op på kritiske niveauer. Du kan også vifte med hånden foran View Pollution, for at få den til at vise på skærmen, om luften er ren. Over skærmen sidder også lysdioder, der kan indikere luftens kvalitet ved at lyse grønt, gult eller rødt.

View Pollution lider af den samme småskavank som flere andre modeller fra AirThings: Skærmen bliver ikke helt renset for det foregående skærmbillede, når der vises et nyt, så du kan se en svag skygge af tidligere målinger. Skærmen bliver nulstillet med jævne mellemrum, så det er heldigvis til at leve med.


+ Lang batteritid

+ Brugervenlig app

– Skygger på skærmen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

View Pollution er en smart lille dims, der løbende måler luftkvaliteten i dit hjem.

Specifikationer

Mærke
Airthings
Produkttype
Luftkvalitetsmåler
Mål
11,3 x 5,6 x 2 cm
Vægt
288 gram
Tilslutning
USB eller Bluetooth