Du kan bruge den tilhørende app til at styre, hvad der skal vises på skærmen i Airthings View Plus.

Airthings View Plus

Med Airthings View Plus kan du holde et skarpt øje med luftkvaliteten.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
8.7

Airthings View Plus er et lille apparat, der overvåger luftkvaliteten i dit hjem og giver dig advarsler, hvis fx indholdet af det kræftfremkaldende stof radon eller CO2 er for højt.

View Plus er udformet i et enkelt, hvidt design, som du godt kan være bekendt at lade stå fremme, så du hele tiden kan holde øje med målingerne.

Skærmen er af den samme type, som sidder i ebogslæsere. Det er med til at holde strømforbruget nede, så View Plus angiveligt kan køre op til to år på batterierne. Det betyder også, at skærmen har en god kontrast, så du kan aflæse målingerne på lang afstand – men desværre bliver den ikke helt renset for indhold, når den skifter visning. Vi kunne fx stadig se en svag skygge af det foregående skærmbillede, der fortalte os, at luften i stuen var god, selv om View Plus nu viste temperaturen og CO2-indholdet.

Du kan få en hurtig vurdering af luftkvaliteten i rummet ved at vifte med hånden foran View Plus. Så indikerer en LED-lampe i grøn, gul eller rød, hvordan det står til, og skærmen skifter kortvarigt til en skriftlig vurdering af luften.

Du bestemmer selv, hvad der skal vises på skærmen ved hjælp af den brugervenlige smartphone-app fra Airthings. Her kan du også holde øje med målingerne via internettet, når du ikke er hjemme. Airthings View Plus måler radon, skadelige partikler, CO2, luftfugtighed, temperatur, luftbårne kemikalier og lufttryk. Det er nemt at finde rundt mellem de mange målinger i app’en, men vi kunne nu godt tænke os nogle pædagogiske forklaringer til de forskellige begreber. Målingen af lufttrykket er fx bare et tal, og du må selv forsøge at finde ud af, om en måling på 1.011 millibar er et varsel om et kommende uvejr.


+ Masser af målinger

+ God app

– Skærmen efterlader “skygger”

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Airthings View Plus kan du holde et skarpt øje med luftkvaliteten.

Specifikationer

Mærke
Airthings
Produkttype
Luftsensor
Tilslutning
Bluetooth og Wi-Fi
Andet
Virker med iOS og Android