Skærmen er 13,3 tommer, men du kan også købe computeren med en 15,6-tommer skærm.

Samsung Galaxy Book3 360

Galaxy Book3 360 er en fiks, lille kontorcomputer, som også fungerer fint som tablet og digital notesblok.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Samsung
9.1

Det er nemt at komme til at holde af Samsungs Galaxy Book3 360. Det er nemlig en lille og let bærbar med en utrolig flot skærm, og den kan nemt trylles om til en tablet.

Samsung bruger avancerede AMOLED-skærme i sine bedste telefoner, og samme teknologi er på spil i Galaxy Book3 360. Det giver en ekstremt god kontrast i skærmbilledet med en flot gengivelse af især sort. Skærmen er berøringsfølsom, så du kan styre Windows og dets programmer med fingrene.

Endnu bedre bliver det, hvis du finder den medfølgende, elektroniske pen frem og tager noter på skærmen. Det får ganske vist skærmen til at vippe, hvis du bruger Galaxy Book3 360 som en almindelig bærbar, men når du klapper skærmen helt om bag på computeren, virker den nærmest som en stor notesblok. Der er kun en meget lille forsinkelse, når du skriver på skærmen, så du kan skrive med noget, der til forveksling ligner din almindelige håndskrift. Pennen klikkes magnetisk fast bag på skærmen, når du ikke bruger den, så du ved hele tiden, hvor du har den.

Processoren, der driver pc’en, er fra Intels seneste generation, men det er ikke den hurtigste model. Ud af computerens komponenter er det faktisk kun SSD-drevet, der for alvor skiller sig positivt ud. Det er så til gengæld også superhurtigt.

Samlet set virker Galaxy Book3 360 som en fremragende, lille kontorcomputer. Vi kunne have ønsket os et bedre tastatur, men det ville så være sket på bekostning af pc’ens tykkelse.

I forhold til størrelsen er der blevet plads til et fint udvalg af tilslutninger i computerens sider. Her er både HDMI til en ekstra skærm og tre USB-porte. Den ene USB-port er af den gammeldags USB-A-type, og de to andre er USB-C. USB-C-portene kan begge bruges til at oplade pc’en, og så kan man godt ærgre sig lidt over, at de er blevet placeret på samme side af computeren.

Power-knappen gemmer sig i øverste højre hjørne på tastaturet, og den har en indbygget fingeraftrykslæser, som du kan bruge til at logge på Windows. Vi ville dog have foretrukket, at Delete-knappen havde fået den placering, for vi kom flere gange til at trykke på power-knappen og sætte pc’en i slumretilstand, når vi egentlig blot ville slette et par tegn i en tekst. Fingeraftrykslæseren fejler dog ikke noget og får dig hurtigt logget ind, når du lægger pegefingeren på den.

Computerens strømforsyning er på størrelse med de hurtigopladere, vi kender fra mobiltelefoner. Det vil sige, at den er meget mindre og lettere end en gennemsnitlig strømforsyning til en bærbar pc, så samlet set vejer Galaxy Book3 360 meget lidt, når du skal have den og dens tilbehør med dig i tasken.


+ Flot AMOLED-skærm

+ Lille og let

– Tastaturet er ikke så godt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Galaxy Book3 360 er en fiks, lille kontorcomputer, som også fungerer fint som tablet og digital notesblok.

Specifikationer

Mærke
Samsung
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i5 1340P
Grafikkort
Intel Iris Xe
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB
Skærmstørrelse
13,3" AMOLED
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB-C (Thunderbolt 4), 1 x USB-A
Tilslutninger
HDMI, hovedtelefon, microSD-kortlæser
Netværk
802.11ax
Mål
30,4 x 20,2 x 1,29 cm
Vægt
1,16 kg
Batteritid
Cirka 12 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 11 Home
CPU Mark
17960
2D Mark
372
3D Mark
2754
Memory Mark
2336
Disk Mark
22568
Benchmark (højest er bedst)
3573