Test af Panasonic Toughbook CF-XZ6

Panasonic Toughbook CF-XZ6

Robust 2-i-1 computer til kontoret

af #Computer #Panasonic
8.0

Toughbook CF-XZ6 er Panasonics seneste skud på stammen i firmaets serie af robuste computere, hvor elektronikken gerne skal kunne holde til bump og stød. CF-XZ6 er dog designet ”robust til forretningsbrug” i modsætning til forgængerne, der passede bedre til håndværkeren. Derfor er den nye computer også meget mere normal i størrelse.

2-i-1 computeren består af en tablet, der er en smule tykkere end man normalt ville forvente, men som til gengæld er udstyret med et tykt skridsikkert gummilag på bagsiden, der hjælper dig med at undgå, at den glider ud af hånden, imens det også beskytter tabletten, hvis det alligevel skulle ske. På siden af tabletten er der et udluftningsport, der bliver så brændende varm, at Panasonic har set sig nødsaget til at advare om det i Windows hver eneste gang computeren starter.

Når tabletten sættes fast på foden, sidder den så godt fast, at du kan løfte hele maskinen i tabletten, selvom det stadig er nemt nok at skille de to dele fra hinanden.

Tilsammen har de to dele ifølge Panasonic op til 14 timers batteritid, hvilket passer godt med mine egne test af computeren.

Skærmen er klar, og computeren føles hurtig. Computeren har en en ganske anstændig syvende generations Intel Core i5-7300U vPro-processor og et Intel HD Graphics 620 grafikkort – nok til helt normalt arbejde på computeren, men næppe nok til mere krævende opgaver som videoredigering eller spil.

 

+ Robust

+ God batteritid

– Meget varm udluftningsport

– Ikke særligt kraftig

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En robust og god computer, der dog ikke har vildt meget kraft bag sig. Perfekt til dem, for hvem normale computere er lidt for skrøbelige.

Specifikationer

Mærke
Panasonic
Type
2-i-1 pc
Processor
Intel Core i5-7300U vPro
Grafikkort
Intel HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
12 tommer
Skærmopløsning
2160 x 1440
USB-porte
3 x USB 3.0, 1 x USB C
Tilslutninger
HDMI, VGA, SD-kortlæser
Mål
288.5 mm x 223.7 mm x 22 mm
Vægt
1.18 kg
Batteritid
14 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
2736