MSI Pro 22XT – 10M-03SEU

MSI Pro 22XT er en fin, lille alt i én-computer, som du uden problemer kan have stående frit fremme i køkkenet eller stuen.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
7.4

MSI Pro 22XT er en fiks, lille alt i én-computer af den slags, du kan have stående fremme i en krog i stuen eller køkkenet.

Skærmen er kun på 21,5 tommer og den bliver holdt oppe af en slank aluminiumsfod, så computeren fylder ikke meget i landskabet. Overfladen på skærmen er blank, og eftersom den ikke kan hæves og sænkes, men kun vippes, var vi nødt til at tippe den ret langt tilbage for at kunne kigge vinkelret ind på den. Det betød, at den endte med at spejle en række spots i loftet, og vi måtte rykke lidt rundt på computeren for at få skærmen til at stå i den helt rigtige vinkel.

Den blanke overflade skyldes, at skærmen er berøringsfølsom. Det er lidt en smagssag, om man har lyst til at betjene computeren på den måde. Under testen var vi mest tilbøjelige til blot at bruge musen, men det berøringsfølsomme lag på skærmen fejler ikke noget, og der er meget lille forsinkelse, hvis du fx vil tegne noget på skærmen med fingrene.

Computeren er ikke vanvittigt hurtig, men den afvikler almindelige kontorprogrammer uden problemer. Vi arbejdede både med tekstbehandling, regneark og to forskellige internetbrowser i de to uger, vi havde computeren til test, og vi følte på intet tidspunkt, at Pro 22XT havde svært ved at følge med. Processoren, der driver det hele, er blandt Intels billigste, men den er fra firmaets seneste serie af Core i3-processorer, og man kan ikke klage over den ydelse, man får for pengene her.

Den indbyggede lagerplads er en fornuftig kombination af hurtighed og høj kapacitet. Hurtigheden sørger et SSD-drev på 256 gigabytes for. Det betyder blandt andet, at computeren har kort opstartstid. En knapt så hurtig harddisk på 1 terabyte sikrer, at der er plads til alle dine filer.

Der følger ikke tastatur og en mus med i pakken, så det må du selv ud og investere i. Det gør nu ikke så meget, for det tilbehør, der følger med denne type computere, er ofte af en ringe beskaffenhed. Nu kan du i stedet for investere i et par gode trådløse produkter.

På bagsiden sidder computerens tilslutninger. Udvalget er ikke så stort, men det er rart, at der blandt andet er en HDMI-indgang, så du kan slutte andre apparater til skærmen, hvis du skulle have lyst til det.

 


+ HDMI-indgang

+ Budgetvenlig alt i én-computer

– Ikke så mange tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MSI Pro 22XT er en fin, lille alt i én-computer, som du uden problemer kan have stående frit fremme i køkkenet eller stuen.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Alt i én-computer
Processor
Intel Core i3-10100, 3,6 GHz
Grafikkort
Intel UHD Graphics 630
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes SSD, 1 terabyte HDD
Skærmstørrelse
21,5 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
5 x USB 3.2, 1 x USB-C 3.2
Tilslutninger
SD-kortlæser, hovedtelefon, mikrofon, HDMI-indgang og -udgang
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
50 x 21 x 37 cm
Vægt
5,82 kg
Touchskærm
Ja, 10 punkts
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
8639
2D Mark
284
3D Mark
1038
Memory Mark
2352
Disk Mark
10805
Benchmark (højest er bedst)
2405