MSI Prestige 15 A10SC

MSI Prestige 15 er en virkelig god computer, der blandt andet byder på en lynhurtig processor og gode tilslutningsmuligheder.

af Morten Skekdal #Computer #MSI
8.9

MSI’s nye bærbare forsøger at ikke vinde nogen designpriser, men den leverer en god ydelse og er generelt temmelig godt skruet sammen.

MSI Prestige 15 er holdt i lidt anonyme mørkegrå nuancer, og der er ikke kulørt lys i tasterne eller anden hurlumhej. Du får til gengæld et velbelyst tastatur med store og meget tydelige tegn på tasterne.

Under tastaturet sidder en dejlig bred og hurtigt opfattende museplade, og i øverste venstre hjørne af den sidder Prestige 15’s vellykkede fingeraftrykslæser. Den placering kan vi vældig godt lide, fordi du alligevel har fingrene lige i nærheden, så du bare lige skal dreje en pegefinger op på læseren for at logge på Windows.

Computeren leverer en ydelse, der ligger over gennemsnittet – ligesom prisen i øvrigt også gør. Processoren og SSD-drevet er særligt hurtige, og det kan virkelig mærkes, når man bruger Windows og fx klikker sig rundt på nettet.

Skærmen har en mat overflade og leverer et rigtig godt billede. Der er er kun en smal ramme om skærmen, så pladsen er udnyttet rigtig godt.

De kraftige gummidutter under computeren tjener to formål: De får den til at stå godt fast på bordet, og så er de så høje, at de også hæver pc’en lidt, så overskydende varme kan slippe væk. Der sidder nemlig blæsere og kølegitter gemt i bunden. Der er et forholdsvis stort areal at udlede varmen fra, og blæseren kommer sjældent på overarbejde. Derfor er støjniveauet også meget lavt.

I siderne af computeren finder vi fine tilslutningsmuligheder. Der er blandt andet to Thunderbolt 3-porte, som ligner et almindeligt USB C-stik, men som har meget højere overførselshastigheder.

Vi brugte Prestige 15 henover en uges tid til almindeligt kontorarbejde, og vi fik typisk omkring otte timers batteritid ud af den.


+ Hurtig

+ Støjsvag

+ God museplade med fingeraftrykslæser

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

MSI Prestige 15 er en virkelig god computer, der blandt andet byder på en lynhurtig processor og gode tilslutningsmuligheder.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7 10710U / 1.1 GHz
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX 1650
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
512 GB SSD - NVM Express (NVMe)
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.2 Gen 1, 2 x USB-C/Thunderbolt 3
Tilslutninger
HDMI og microSD-kortlæser
Netværk
Bluetooth 5.0 og Wi-Fi 6
Mål
36.6 x 23.4 x 1.6 cm
Vægt
1,65 kg
Batteritid
Cirka otte timer i praksis
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows Home 10 Home
CPU Mark
11754
2D Mark
778
3D Mark
3244
Memory Mark
2684
Disk Mark
15353
Benchmark (højest er bedst)
5042