MSI GS73VR

MSI GS73VR 7RF-215NE Stealth Pro

MSI GS73VR er en rasende hurtig bærbar pc, men der er altså også skruet helt op for prisen.

af #Computer #MSI
8.9

MSI forsøger ikke at skjule, at firmaets nye bærbare pc er beregnet til spil. Et klistermærke på fronten fremhæver de stærke specifikationer, og tasterne lyser op i alle regnbuens farver. Der er skruet maksimalt op for det HELE på MSI GS73VR.

Det farvestrålende tastatur er fremstillet i samarbejde med pc-tilbehørsproducenten, SteelSeries, og tasterne er en klasse over, hvad man ellers finder på bærbare computere. De giver behageligt efter, når man trykker på dem, og de egner sig godt til spil, men faktisk også til tekstbehandling.

Komponenterne inde i maskinen er fra de dyre øverste hylder. Du får både en stærk processor, vanvittigt hurtig RAM og en af verdens hurtigste SSD’er. Samlet set giver det en overbevisende oplevelse, når man spiller på computeren. Selv i de nyeste skydespil vises skærmbilledet uden generende hakken takket være det gode (og dyre) grafikkort. Du kan dog ikke regne med at kunne udnytte skærmens meget høje opløsning samtidig med at detaljegraden i spillet skruet helt i top. Skærmen er nemlig i Ultra HD, og det kræver noget ekstra maskinen – også når man ikke spiller.

Larmende blæser

Det eneste tegn på, at computeren belastes under krævende opgaver, er den ret støjende blæser, der ekspederer varmen fra processoren og grafikkortet ud af kabinettet. Derfor er det også en smart detalje, at der sidder et lille gearskiftersymbol på tastaturet. Når du trykker på det, dukker en genvejsmenu op på skærmen, hvor du kan ændre computerens ydelse, så den passer til situationen. På den måde kan du sænke larmen og også forlænge batteritiden, men du må give afkald på noget af den høje ydelse.

Skærmen er stor og har en fin opdateringshastighed. Den matte overflade giver intet genskin, men sorte pixels på skærmen fremstår svagt grålige, så kontrasten kunne altså godt være bedre.

Prisen er det klar største minus ved MSI-computeren. Man skal virkelig have brug for alle de digitale hestekræfter for at kunne retfærdiggøre en udskrivning i dén størrelsesorden.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Meget hurtig

+ Godt tastatur

– Ekstremt dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god spil bærbar i en fornuftig størrelse, men du skal have den store tegnebog op ad lommen.

Specifikationer

Mærke
MSI