MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

En hurtig og solid men også temmelig dyr bærbar fra MSI.

af #Computer #MSI
8.6

Er du typen, der stiller lidt større krav til din bærbare pc, end at den blot skal kunne køre de mest almindelige programmer som Word og Excel, så er MSI’s store og solide GS63VR 7RF Stealth Pro ikke et helt tosset valg.

Den er bygget til at klare de nyeste 3D-skydespil, og jeg fik den da heller ikke på noget tidspunkt til at halte ved at spille i højeste opløsning. Mine målinger af computerens ydelse bekræftede oplevelsen: Det er især processoren, hukommelsen og den indbyggede SSD, der sætter fart på maskinen.

På trods af de gode specifikationer, så er computeren overraskende slank og let. Det betyder dog også, at den larmer en del, når der skal transporteres varm luft ud af maskinen ved spidsbelastninger. Det er en god idé at bruge hovedtelefoner, når man spiller. Til gengæld bliver computeren ikke særligt varm, når man tager den gode ydelse og det slanke chassis i betragtning.

Skærmen leverer et flot lysstærkt billede. Overfladen er mat, og selv i kraftigt dagslys generes man ikke af genskin fra skærmen.

Tastaturet viser tydeligt, at der er kræset lidt for spilfolket. Det er et godt regnbuebelyst tastatur fra producenten SteelSeries, som især er kendt for sit tilbehør til spillecomputere. Computeren er så bredt, at der også er blevet plads til et numerisk tastatur ved siden af.

I siderne af computeren er der gode tilslutningsmuligheder – HDMI, Display-port, 5 USB-porte af forskellig slags, kabelnetværk og SD-kort i fuld størrelse.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Hurtig

+ Godt tastatur

– Larmer en del

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En hurtig og solid men også temmelig dyr bærbar fra MSI.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7 7700HQ, 2.80GHz
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX 1060, 2047 MB
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
256 GB SSD (M.2), 1 terabyte harddisk
Skærmstørrelse
15,6 tommer IPS
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
3 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, USB type C
Netværk
802.11ac
Mål
38,0 x 24,9 x 1,8 cm
Vægt
1,89 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home 64 bit
Benchmark (højest er bedst)
3722,3