Alt er holdt i rødt og sort i den veldesignede pc.

MSI GL63 8SE

MSI GL63 er en hurtig computer, som klare stort set hvad som helst.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
9.0

Når folk spørger os, hvilken bærbar de skal købe, så plejer vi som regel at svare med et spørgsmål: “Hvad skal du bruge den til?”.

Næsten uanset hvad svaret er på det spørgsmål, så er MSI GL63 8SE et godt bud på en pc, der er god til stort set alt. Det eneste, den ikke egner sig så godt til, er at blive båret rundt på. Det er den simpelt hen lidt for tung til.

Det er en computer, der gør sig bedst på en fast plads på skrivebordet. Her kan den så til gengæld også klare stort set alle de opgaver, du kan finde på at udsætte den for.

Særligt processoren og SSD-drevet skiller sig positivt ud, og er med til at gøre computeren til lidt af kraftkarl. Det er en computer, som kører selv de nyeste spil uden problemer.

De hurtige komponenter inde i computeren udleder en del varme. For at komme af den med den er der placeret en række kraftige riller i hver side, hvor blæsere sender varm luft ud. Det kan godt blive lidt støjende, når computeren er på hårdt arbejde, men til gengæld bliver bunden af computeren ikke varm.

I siderne af computeren sidder også et virkelig godt udvalg af tilslutningsmuligheder. Her er både netværksstik (det er ikke en selvfølge i dag) og en SD-kortlæser i fuld størrelse. Der er også en HDMI-port, så du nemt kan slutte en ekstra skærm til pc’en.

Tastaturet er produceret i samarbejde med danske SteelSeries. Det er godt i forhold til, at det sidder i en bærbar pc. Tasterne giver en behagelig modstand, og de gummiagtige taster er næsten lydløse. Bagfra belyses tasterne af rødt LED-lys, der gør det nemt at finde den rigtige tast — selv i mørke.

Skærmen har en mat overflade, der er næsten blottet fra genskin fra lamper eller sollys. Den er dog ikke lysstærk, så det kan godt være svært at tyde skærmbilledet, hvis man placerer den i alt for kraftigt lys.

MSI-computeren har et godt forinstalleret ved navn MSI Dragon Center. Her kan du styre mange af computerens indstillinger lige fra skærmens farvebalance, til hvornår blæserne skal gå i gang. Det er også her, du får computeren til nulstille sig selv ved at installere et “billede” på harddisken af computerens oprindelige opsætning og programmer.


+ Hurtig

+ Godt indstillingsprogram

+ Mange indstillinger

–  Lidt lyssvag skærm

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

MSI GL63 er en hurtig computer, som klare stort set hvad som helst.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-8750H, 2,2 GHz
Grafikkort
GeForce RTX 2060
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
512 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
3 x USB 3.1, 1 x USB C 3.1
Tilslutninger
HDMI, netværk (ethernet)
Netværk
802.11ac (Wi-Fi 5)
Mål
38,3 x 26 x 3 cm
Vægt
2,3 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
11369
2D Mark
721
3D Mark
4171
Memory Mark
2173
Disk Mark
15094
Benchmark (højest er bedst)
4743