Tastaturet er lyser rødt, så du kan se tasterne i mørke.

MSI GF75 Thin 10SCSR

GF75 Thin 10SCSR er en lynhurtig computer, der kan klare alt, du kan finde på at køre på den.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
8.8

MSI GF75 er en hurtig bærbar computer, der er pakket sammen på forholdsvis lidt plads.

Processoren er stjernen i forestillingen her. Den er fra den nyeste generation af Intels i7-processorer, og det kan både mærkes og måles. Selv helt dagligdags opgaver, som at rulle op ned gennem indholdet på en hjemmeside, fungerer markant bedre og mere gnidningsfrit end på de fleste andre computere.

MSI kalder selv GF75 for Thin (tynd). Om man er enig i det, afhænger af hvad man sammenligner den med, for den er bestemt ikke blandt de slankeste computere på markedet.

Processoren og grafikkortet har brug for effektiv køling, så både bunden og siderne er udstyret med riller til udluftning. Computeren larmer en del, når den bliver udsat for krævende opgaver – især når grafikkortet skal på overarbejde. Heldigvis er programmet MSI Dragon Center installeret på pc’en. Det sørger for at finde den rigtige balance mellem på den ene side høj ydelse, blæserlarm og  højt strømforbrug og på den anden side lavere ydelse, stilhed og bedre batteritid. Du kan også nemt indstille dine krav til computeren i Dragon Center, så der fx automatisk bliver skruet helt op for alt, når du åbner bestemte programmer.

Skærmen er på hele 17,3 tommer og leverer et godt og lysstærkt billede. Den matte overflade sikrer, at du ikke skal døje med genskin fra sollys eller skarpe lamper.

Der er fine tilslutningsmuligheder i begge sider af pc’en. Her finder du blandt andet et kabelnetværksstik og en HDMI-port – begge i fuld størrelse.

Tastaturet har en lidt længere tastegang end på mange andre bærbare pc’er. Det gør det til en bedre oplevelse at skrive på, og vi lavede færre slåfejl, fordi man har en klar fornemmelse af, hvornår tasten er trykket helt ned. Tasterne er baggrundsbelyst, så de også kan læses i mørke.

Der er god plads både under og over tastaturet, så det er lidt ærgerligt, at MSI ikke brugt den til at installere et sæt gode fremadrettede højtalere og en fingeraftrykslæser.

Musepladen er ikke i lige frem i topkvalitet. De to museknapper er integreret i pladen, så man skal trykke i den nederste del af pladen for at aktivere dem. Desværre er de lidt træge, så man bliver træt i fingrene, hvis man bruger dem meget. Pladen udsender desuden en svag raslende lyd, når du trykker på den.

GF75 er en god computer for dig, der har brug for lidt ekstra regnekraft og som måske også kan lide at spille på pc’en. Prisen virker lidt høj, når man tager i betragtning at der er indgået kompromisser hist og her, men ydelsen i computeren kan altså også måle sig med pc’er, der koster flere tusinde kroner mere.


+ Hurtig processor

+ Godt tastatur

– Kan larme en del

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

GF75 Thin 10SCSR er en lynhurtig computer, der kan klare alt, du kan finde på at køre på den.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-10750H
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX1650Ti, 4 GB GDDR6
Hukommelse (RAM)
16 GB DDR4
Lagerplads
512 GB SSD, M.2
Skærmstørrelse
17,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
1 x USB C USB 3.2 Gen1, 3 x USB A USB 3.2 Gen1
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
397 x 260 x 23,1 mm
Vægt
2,2 kg
Batteritid
Op til 7 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home, 64-bit
CPU Mark
13251
2D Mark
403
3D Mark
9346
Memory Mark
3357
Disk Mark
17036
Benchmark (højest er bedst)
4108