Der er kun strømstik og HDMI-port på venstre side – ingen USB-porte.

MSI GF65 Thin 10UE

Her får du en rasende hurtig computer til en pris, der faktisk er lavere end konkurrenter i samme klasse.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
9.1

Prisen virker måske høj på MSI’s kraftige bærbare, GF65 Thin, men du får også noget af det bedste elektroniske isenkram for pengene.

Processoren er blandt de hurtigste, vi har testet, og grafikkortet giver simpelthen alle andre baghjul. Du kan spille og køre hvad som helst på denne computer. Og så virker prisen lige pludselig ikke så tosset.

Skærmen er næsten i samme klasse som indmaden. Her får du et flot, lysstærkt skærmbillede, der opdateres lynhurtigt. Skærmen er ikke berøringsfølsom, og den matte overflade har næsten ikke noget genskin.

De højtydende komponenter inde i computeren udvikler en del varme, og de er pakket sammen i et forholdsvis slankt kabinet, så du må finde dig i en ret høj blæserlarm, når GF65 Thin skal køle sig selv ned. Der sidder en lang række køleriller i venstre side af pc’en, hvor strømmen også tilsluttes, så der er ikke blevet plads til USB-porte på denne side. Det havde været rart med lidt mere fleksibilitet med hensyn til, hvordan man indretter sig med sit ekstraudstyr ved pc’en.

Tastaturet har god, rød baggrundsbelysning, men tasterne kunne være bedre. De er meget glatte, og de kan kun trykkes et ganske lille stykke ned, så det er svært at få god føling med tasterne, når man skriver løs. Der er intet numerisk tastatur eller andre særlige taster til at supplere det sædvanlige udvalg af tal, bogstaver og funktionstaster.

Batteriet kunne næsten holde computeren kørende gennem en hel otte timers arbejdsdag. Det er ikke nogen overvældende præstation, men computeren er nok også for tung til, at man vil bære rundt på den til daglig. Den gør sig bedst på en fast placering på dit skrivebord med en stikkontakt indenfor betryggende rækkevidde.

Den model, vi har testet, er forholdsvis dyr, for den har både en avanceret processor og et helt ekstremt hurtigt grafikkort. Hvis du er knapt så krævende, kan du få en lidt langsommere udgave af GF65 Thin til en meget mere fristende pris.


+ Meget hurtig

+ God skærm

– Tastaturet er ikke på niveau med resten

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her får du en rasende hurtig computer til en pris, der faktisk er lavere end konkurrenter i samme klasse.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-10750H, 2,6 GHz
Grafikkort
GeForce RTX3060, 6 GB
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
1 TB SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer - 144 Hz
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB-C, 2 x USB-A
Tilslutninger
HDMI, kabelnetværk
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
35,9 x 25,4 x 2,17 cm
Vægt
1,86 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
13156
2D Mark
438
3D Mark
13073
Memory Mark
3352
Disk Mark
16356
Benchmark (højest er bedst)
4366