MSI GE72 7RD-052NE Apache Pro

En kraftfuld bærbar computer, hvor ydelsen, lagerpladsen og udvalget af indgange er helt i top, men der er også enkelte aspekter ved MSI GE72 7RD-052NE Apache Pro, der skuffer.

af #Computer #MSI
7.8

En stærk i7-processor, 16 GB hukommelse, to harddiske og et potent grafikkort. Der er ingen smalle steder, når det gælder rå motorkraft i MSI’s Apache Pro med det mundrette modelnavn GE72 7RD-052NE. Den 17 tommer store computer klarer alle opgaver, som vi udsætter den for, uden tøven, og den er tilmed stille som graven, når vi fx ser film og klarer hverdagsopgaver.

Blæseren slår først til, når vi manuelt tænder for den eller presser Apache Pro med videoredigering eller spil, og så er stilheden ellers ovre. På trods af det høje lydniveau formår blæseren dog ikke at køle computeren tilstrækkeligt, og der bliver hurtigt varmt dér, hvor venstre hånd naturligt hviler på computeren.

Generelt halter ergonomien en smule, for foruden at få varme håndflader er det hårdt for håndleddene at arbejde på computeren i længere tid ad gangen. De halvanden centimeter fra bordpladen og op til tastaturet skaber en anstrengt arbejdsstilling, og så hjælper det ikke meget, at både tastatur og den trykfølsomme mus reagerer glimrende på tryk og tast.

Mens der under Apache Pros sorte kabinet gemmer sig masser af muskler og over 1 TB lagerplads i form af både en SSD og en mekanisk harddisk, så står det noget ringere til med skærmen.

De 17 tommer byder kun på Full HD-opløsning, 1920 x 1080 pixels, og for en computer til over 10.000 kroner, så er det i underkanten. I forhold til konkurrerende modeller i samme prisleje er billedkvaliteten synligt ringere, og vi savner både noget skarphed og lysstyrke. I dagslys på et kontor er detaljer i mørke områder af skærmen ikke synderligt tydelige, selv når vi skruer helt op for lysstyrken.

Der er dog rig mulighed for at tilslutte en ekstern skærm, for du får et bredt udvalg af porte som HDMI og Mini DisplayPort. Derudover kan du også tilslutte et væld af enheder med flere typer USB eller den indbyggede kortlæser.

Computeren kan købes her:

www.computersalg.dk

 

+ Kraftfuld maskine
+ Masser af lagerplads
+ Gode tilslutningsmuligheder

– Skuffende skærm

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En bomstærk bærbar computer med lagerplads til både film og feriebilleder, men skærmen skuffer dog.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Bærbar
Processor
Intel Core i7-7700 2,8 GHz
Grafikkort
GeForce GTX 1050 4GB
Hukommelse (RAM)
16 GB DDR4
Lagerplads
256 GB (SSD) og 1 TB (HDD)
Skærmstørrelse
17,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080
USB-porte
1 x USB C, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0
Tilslutninger
Bluetooth, Kortlæser, HDMI, Mini DisplayPort, Mini-jack
Netværk
802.11ac, Ethernet
Mål
41,99 cm x 28,78 cm x 3,2 cm
Vægt
2,9 kg
Batteritid
Ca. 3 timer (websurfing), ca. 2 timer (videoafspilning)
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Andet
Optisk drev
Benchmark (højest er bedst)
3938,7