Cubi 5 kan hænges op bag på skærmen ved hjælp af det medfølgende beslag.

MSI Cubi 5 10M-035EU

Du kan bygge din egen alt i én-pc ved at hænge Cubi 5 op på bagsiden af din skærm.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #MSI
8.0

Cubi 5 er ikke verdens hurtigste computer. Den er til gengæld lille, praktisk og kan gemmes helt af vejen bag din skærm.

Den fikse mini-pc vejer og fylder nogenlunde det samme som en halv liter piskefløde. Formen er praktisk med en kvadratisk overflade og en højde på nogle få centimeter. Der sidder et fint udvalg af tilslutninger på for- og bagsiden og siderne er gennemhullede af køleriller.

Vi kørte vores sædvanlige hastighedstest på Cubi 5, og den klarede sig under middel i forhold til andre stationære pc’er i denne prisklasse. Det er især det manglende dedikerede grafikkort, der trækker ned i den samlede måling, men hvis du ikke spiller på computeren, kan du også klare dig uden. Vi brugte computeren til almindelige kontoropgaver, så som at gå på nettet, skrive mails og indtaste teksten til denne test, og alt blev afviklet i et tilfredsstillende tempo uden hakken eller irriterende forsinkelser.

De elektroniske komponenter sidder tæt pakket inde i den lille, sorte kasse, så der udvikles en del varme. Heldigvis er der indbygget en støjsvag blæser, og vi måtte have øret helt ned til computeren for at kunne høre dens svage susen.

Der følger et VESA-beslag og skruer med i kassen, så du kan montere Cubi 5 bag på computerskærme, der bruger de udbredte VESA-standardmål til ophæng. Der ligger også en forlængerledning med en lille kontakt, så du nemt kan tænde og slukke for pc’en, selv om den sidder gemt bag skærmen.

Prisen er forholdsvis høj, når man tænker på, at ydelsen er lidt på det jævne. Du får altså lov til at betale lidt ekstra for den praktiske størrelse her.

 


+ Praktisk størrelse

+ Skærmophæng medfølger

– Ikke så hurtig

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du kan bygge din egen alt i én-pc ved at hænge Cubi 5 op på bagsiden af din skærm.

Specifikationer

Mærke
MSI
Type
Mini-pc
Processor
Intel Core i5-10210J, 1,6 GHz
Grafikkort
Intel UHD Graphics
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 GB SSD
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
12,4 cm x 12,4 cm x 5,37 cm
Vægt
550 gram
Styresystem
Windows 10 Pro
CPU Mark
5574
2D Mark
237
3D Mark
1003
Memory Mark
2120
Disk Mark
5735
Benchmark (højest er bedst)
1964