Skærmens dobbelthængsel fungerer virkelig godt.

Microsoft Surface Laptop Studio

Du får lov til at betale ekstra for designet, for ydelsen lever ikke helt op til den høje pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Microsoft
8.5

Microsoft Surface Laptop Studio er en bærbar pc, der stråler af kvalitet og sans for detaljer, men du får altså også lov til at betale dyrt for fornøjelsen.

Selv om det er en hurtig pc, lever dens ydelse ikke helt op til den høje pris. Processoren er fremragende, men både grafikkortet og SSD’en præsterer dårligere, end hvad vi har set i billigere maskiner.

Kabinettet er elegant designet med rene linjer, og det eneste, der for alvor skiller sig ud, er skærmen. Udover at den berøringsfølsomme skærm leverer et flot billede, er den monteret på et nærmest genialt hængsel, så skærmen kan vippes på to akser. Du kan lægge skærmen ned oven på tastaturet, så computeren forvandles til en tablet, og du kan skubbe skærmens underkant frem over tastaturet, så skærmen står perfekt til at se en film eller vise en præsentation.

Computerens største problem er det meget skrabede udbud af porte.  Du får kun to USB-C-porte – og altså hverken HDMI til en ekstern skærm eller en USB-A-port til fx en mus. Hvis du bruger udstyr, der ikke tilsluttes via USB-C, er du derfor nødt til at tage en adapter med dig i tasken.

Vi brugte computeren på batteri gennem en hel arbejdsdag, og der var stadig strøm tilbage til et par timers arbejde næste dag. Opladningen sker ved at sætte laderstikket fast med en fiks magnetisk mekanisme, der falder ud af sig selv, hvis du eller en anden skulle komme til at snuble i ledningen.


+ Smart skærmhængsel

+ Hurtig processor

– Dårlig udvalg af tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du får lov til at betale ekstra for designet, for ydelsen lever ikke helt op til den høje pris.

Specifikationer

Mærke
Microsoft
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-11370H, 3,3 GHz
Grafikkort
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
512 GB SSD
Skærmstørrelse
14,4"
Skærmopløsning
2400 x 1600 pixels
USB-porte
2 x USB-C
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
32,33 x 22,83 x 1,89 cm
Vægt
1,8 kg
Batteritid
11 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 11
CPU Mark
11213
2D Mark
301
3D Mark
6574
Memory Mark
2476
Disk Mark
15565
Benchmark (højest er bedst)
3130