Lenovo Yoga Slim 15IIL05 82AA

Lenovo Yoga Slim er en seriøs bærbar pc. På trods af den forholdsvis store skærm er den slank og let.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Lenovo
8.1

Du får en gedigen arbejdscomputer i Lenovo Yoga Slim. Det er en bærbar, som er nem at tage med under armen, og den er bygget til at kunne holde til lidt af hvert.

Selv om den er tynd, så føles Yoga Slim nemlig alligevel solidt bygget i aluminium. Der er ingenting, der giver sig, når man giver skærm eller tastatur et lille vrid.

Med Yoga Slim får du en hurtig computer for pengene. Alt lige fra processor til SSD-drev og ram kan måle sig med computere, der koster over 10.000 kroner. SSD-drevet er oven i købet dejlig rummeligt og byder på en hel terabyte plads til dine filer. Det eneste punkt, hvor computeren falder lidt igennem er på behandlingen af 3D-grafik, hvor der ikke er noget særskilt grafikkort. Det er altså ikke nogen spillemaskine.

Højtalerne sidder gemt bag et net af små huller mellem tastatur og skærm. Lyden er Dolby Atmos-certificereret, hvilket skulle betyde, at den opfylder nogle særlig kvalitetskrav. Den slags skal man nu ikke tage alt for alvorligt, for lyden adskiller sig altså ikke synderligt fra andre bærbare i denne klasse.

Der sidder to USB-C-porte i venstre side af computeren. De kan begge bruges til at lade computeren op med, men der sidder ingen i højre side. Det havde nu været lidt mere praktisk, hvis man kunne sætte kablet i på den side, der nu var nærmest stikkontakten.

Tastaturet er et af de svage punkter i Yoga Slim. De slanker linjer begrænser, hvor langt du kan trykke tasterne ned, og du har ikke særlig god føling med tasterne, når du skriver. Men det er et plus, at der er blevet plads til et lidt komprimeret numerisk tastatur i højre side.

 


+ Hurtig

+ Solidt bygget

– Tastaturet er ikke så godt

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Lenovo Yoga Slim er en seriøs bærbar pc. På trods af den forholdsvis store skærm er den slank og let.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar pc
Processor
Intel i7-1065G7, 1,3 GHz
Grafikkort
Intel Iris Plus Graphics
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
1 terabyte SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB-C (Thunderbolt + DisplayPort + strømforsyning), 2 x USB 3.2 Gen 2
Tilslutninger
SD-kortlæser
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
35,6 x 23 x 1,6 cm
Vægt
1,9 kg
Batteritid
Op til 13 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
CPU Mark
9895
2D Mark
425
3D Mark
2450
Memory Mark
2508
Disk Mark
19973
Benchmark (højest er bedst)
3540