Lenovo Yoga Book

En fornuftig computer spoleres af et irriterende tastatur.

af #Computer #Lenovo
6.3

Yoga Book vinder nok ikke mange priser for kønt design. Til gengæld er den tynd og fylder ikke meget i tasken. Når den er klappet sammen, ligner den en notesblok, og det er helt sikkkert hensigten.

Computeren kører på Windows 10, og gør det godt. Billed- og lydkvalitet er udmærket.

Ifølge Lenovo kan computeren køre i op til 13 timer på en opladning, men det vil i givet fald kræve, at computeren får lov at stå i fred. Når først den tages i brug, daler batteritiden straks til omkring det halve ifølge Windows 10’s batteriindikator.

Upålideligt tastatur
Lenovo Yoga Book skrider desværre gevaldigt i svinget på ét enkelt, meget ømt punkt. Tastaturet er vigtigt for en god computer, og det der styrer Yoga Book, er fuldstændig uegnet til længere skriverier, uanset hvor meget man øver sig. Det er umuligt ikke at lave konstante slåfejl, fordi det ikke er til at kende knapperne fra hinanden, hvis man ikke kigger ned på dem. Der mangler fuldstændig den følelse i fingerspidserne, der gør, at man kan kende tasterne fra hinanden og ikke farer vild på tastaturet.

Ganske god tablet
Som tablet er den i den tunge ende, men bestemt funktionel. Det digitale tryktastatur, der kan trækkes frem i Windows, er bestemt at foretrække frem for det primære tastatur. På højkant er skærmen en anelse smallere end på de fleste almindelige tablets. Til gengæld er den en anelse højere. Er du ude efter en tablet, findes der dog deciderede og langt bedre tablets på markedet til en pris, der matcher Yoga Book.

Der følger en digital pen med i købet, som lader dig skrive i hånden direkte på skærmen. Under testen havde funktionen det desværre med at virke for unøjagtig, og der blev ofte sat streger i sære retninger, som ikke var tiltænkt.

Selvom den fungerer fornuftigt som tablet, er det svært at anbefale Yoga Book, hvis du har en forventning om at bruge dens tastatur til at skrive mere end et par sætninger om dagen. Tastaturet er ganske enkelt for upålideligt.

Lenovo Yoga Book kan købes her

+Fornuftig tablet
+Tynd og fylder ikke meget

– Svingende batteritid
– Dårligt tastatur

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Tastaturet er så irriterende at bruge, at det er svært at anbefale Yoga Book. Den fungerer fint som tablet, men til prisen har konkurrenterne bedre alternativer til den funktion.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Tabletcomputer
Processor
Intel Atom x5
Grafikkort
128MB Intel HD Graphics 400
Hukommelse (RAM)
4GB
Lagerplads
64GB
Skærmstørrelse
10,1"
Skærmopløsning
1,920x1,200
USB-porte
Mini USB
Netværk
802.11ac
Vægt
680 gram
Batteritid
5-8 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10