Lenovo Yoga 910

En kostbar computer af høj kvalitet.

af #Computer #Lenovo
9.3

Lenovo Yoga 910 er en flot designet bærbar computer med vægt på billedkvalitet. Den knivskarpe skærm viser et lækkert 4K-billede (3840 x 2610 pixels), som indtil videre mest har været forbeholdt fjernsyn. Den høje opløsning gør, at alle objekter på skærmen fremstår fuldstændig skarpe og uden hakkede kanter.

Tastaturet er en fornøjelse at skrive på, og musepladen er behagelig og effektiv. Computeren kan også bruges som tablet, hvis skærmen vippes hele vejen bagover, og selv om den nok er for stor og tung til at erstatte din almindelige tablet, så er det rart at have funktionen.

En lidt mærkelig ting ved Yoga 910 splittede redaktionen. Skærmen er trykfølsom, og halvdelen af redaktionen fik straks øje på, at berøringspunkterne under skærmens overflade, der består af en masse små mørke punkter, fremstår meget tydeligt på lyse baggrunde. Det kan ødelægge oplevelsen af den ellers så flotte billedkvalitet. Den anden halvdel af redaktion kunne intet se, så det er muligt, at du som læser heller ikke vil lægge mærke til det. Men hvis du har muligheden for at se computeren demonstreret før et køb, bør du gøre brug af den.

Når en computer har en flot skærm, et godt tastatur og tablet-funktion, så er det svært at bede om mere, når man er på udkig efter en ny bærbar. Yoga 910 har da heller ikke mange skavanker (ud over det med berøringspunkterne). Men du får i den grad lov at betale for den. Maskinen er ikke beregnet til spil eller lignende tunge ting, hvilket andre bærbare computere i samme prisklasse som regel er. Så det skal med i overvejelserne, om den lækre skærm og det flotte design alene er prisen værd.

Computeren kan købes her.

+ Flot skærm
+ Godt tastatur
+ Tynd, men robust
– Synlige berøringsfelter

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Den er dyr, men den er godt nok også flot og rar at arbejde med.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar
Processor
Intel Core i7 7500U 2,7 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
512 GB
Skærmstørrelse
13,9"
Skærmopløsning
3840x2160
Mål
323 × 14,3 × 224,5 mm
Vægt
1,38 kg
Touchskærm
Ja
Benchmark (højest er bedst)
2663,8 i Passmark