Skærmen kan klappes helt bagover, så computeren kan bruges som en tablet.

Lenovo Yoga 710

Hurtig processor og rigeligt med ram.

af #Computer #Lenovo
7.9

Med en Intel i7-processor og 8 gigabytes hurtig DDR4-ram får du virkelig bundsolid ydelse for pengene i Lenovos Yoga 710. Den løber fra andre bærbare i samme prisklasse, og hvis der ikke havde været et par enkelte hår i suppen, ville det være en virkelig fremragende bærbar.

Mine målinger af ydelsen viste, at Lenovo-pc’en klarer sig rigtig godt i stresstesten af processor, 2D-grafik og hukommelse. Du får virkelig noget for dine penge, når det gælder computerens indre komponenter.

Det ser så til gengæld ud til, at der er sparet på nogle af de ydre elementer: Tastaturet giver sig lidt, når man skriver på det – især når man bruger tasterne i midten. Det virker generende, hvis man skriver i længere tid ad gangen. Der er lys i tasterne, men det lækker ud fra underkanten, så der faktisk er en hel stribe generende lys under hver række taster.

I siden sidder en Micro HDMI-port, så computeren kan tilsluttes til tv’et. Det ville dog have været rart med en HDMI-port i fuld størrelse, så det var muligt at bruge et almindeligt HDMI-kabel, som de fleste har siddende i fjernsynet i forvejen. I samme afdeling savner jeg også en USB Type-C-port. Det er en standard, der breder sig meget hurtigt i øjeblikket, og der kommer hele tiden nyt udstyr, der bruger denne tilslutning i stedet for den gammeldags USB-port.

Skærmen leverer dog et flot billede med høj kontrast, og der er en berøringsfølsom overflade, så du kan styre pc’en med fingrene. Den funktion kommer især til sin ret, når du bukker skærmen bagover. Den kan nemlig vippes hele vejen om på bagsiden, så du kan bruge computeren som en lidt buttet tablet. Det er en fiks lille ekstrafunktion. Computeren registrerer selv, hvordan skærmen vender, og sørger for, at billedet følger med, så det ikke vender på hovedet.

Kan købes her:

www.elgiganten.dk

+ Hurtig processor
+ Kan bruges som tablet

– Tastaturet giver sig

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lenovo Yoga 710 er en lynhurtig pc, der kan imitere en tablet ved at vippe skærmen bagover.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar pc
Processor
Intel i7-7500U, 2,7 GHz
Grafikkort
HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
14 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.1
Tilslutninger
SD-kortlæser
Mål
32,2 x 22,3 x 1,7 cm
Vægt
1,6 kg
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Home
Benchmark (højest er bedst)
2694