Det stofklædte låg giver Yoga 6 et eksklusivt udseende.

Lenovo Yoga 6 13ARE05

Yoga 6 er en forholdsvis hurtig og veldesignet bærbar, som du også kan bruge som tablet.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Lenovo
9.0

Yoga 6 fra Lenovo er en stilfuld computer, der vil kunne opfylde de flestes behov for en alsidig bærbar pc. Der er gjort meget ud af computerens design – specielt når man tænker på, at prisen ikke er højere, end den er.

Computeren er bygget i kraftigt plastik med en behagelig blød overflade, men det er særligt, når computeren er klappet sammen, at den skiller sig ud. Oversiden er nemlig belagt med groftvævet stof, som er med til at give Yoga 6 et flot og personligt præg.

Yoga 6 har en tilfredstillende ydelse i forhold til prisen. Her er det særligt den hurtige Ryzen 7-processor fra AMD, der trækker læsset. Den får alle former for kontorprogrammer til at flyve afsted, og faktisk var vores målinger af 2D-grafik blandt de højeste, vi har målt. Det er den slags, der særligt mærkes i almindelige Windows-programmer. 3D-spil egner Yoga 6 sig til gengæld ikke så godt til.

Skærmen er berøringsfølsom, og den kan klappes helt om på bagsiden, så du kan bruge computeren som en tablet. Det fungerer perfekt, og det bliver kun endnu bedre, hvis du skriver eller tegner på skærmen med Lenovos medfølgende pen.

Der sidder en fysisk skydeknap, som kan lukke helt for webkameraet, når du ikke bruger det. Det er en detalje, som vi plejer at sætte pris på, men desværre er det meget svært at fat i knappen, og det er nødvendigt at trykke neglen ned i kanten af stofbeklædningen for at få fat i den. Den manøvre kommer nok ikke til at pynte på stoffet i det lange løb.

I højre side foran tastaturet sidder en hurtig fingeraftrykslæser, som er nem at nå med pegefingeren. Det kræver kun en meget kort berøring for at logge på Windows uden kodeord.

Yoga 6 har USB-C-porte i begge sider, men det er desværre kun porten i venstre side, der kan bruges til opladning af computeren. Det ville ellers være praktisk i så lille og transportabel en computer, hvis der var lidt mere fleksibilitet med hensyn til, hvordan man stillede den i forhold til den nærmeste stikkontakt.


+ God ydelse i Windows

+ Gennemarbejdet design

– Genstridig webkameralukker

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Yoga 6 er en forholdsvis hurtig og veldesignet bærbar, som du også kan bruge som tablet.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar pc
Processor
AMD Ryzen 7, 4700U, 2,0 GHz
Grafikkort
AMD Radeaon Graphics
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
512 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB-A 3.2, 2 x USB-C 3.2
Tilslutninger
Hovedtelefon
Netværk
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0
Mål
30,8 x 20,65 x 1,8 cm
Vægt
1,36 kg
Batteritid
Op til 18 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
13796
2D Mark
552
3D Mark
1910
Memory Mark
2566
Disk Mark
11212
Benchmark (højest er bedst)
4050