Lenovo IdeaPad 520

Lenovo IdeaPad 520

Lenovos IdeaPad 520 er en god bærbar i mellemklassen.

af #Computer #Lenovo
7.8

Lenovo er en af verdens største producenter af bærbare pc, og firmaet har et bredt udvalg lige de store luksuriøse gaming-maskiner til de helt billige discount-modeller, som du finder på tilbudshylden nede i supermarkedet.

I det mellemste prislag finder vi Lenovo IdeaPad 520, som går efter de prisbevidste forbrugere. Den gør ikke meget væsen af sig – hverken i specifikationer eller udseende, men det er en god bærbar til en fornuftig pris.

Hverken processor eller grafikkort inviterer til spil på pc’en, men det er heller ikke det primære formål med denne pc. Skærm, ydelse og tastatur er optimeret til dagligdags opgaver som internet og tekstbehandling. That’s it.

Jeg brugte computeren til at arbejde på i en lille uges tid, og det var mestendels en positiv oplevelse. Kabinettet giver sig en lille smule omkring tasterne, når man skriver på tastaturet, men tasterne giver et fint feedback, og man kan sagtens sidde og skrive i timevis, uden at det føles ubehageligt.

Skærmen kunne godt have en lidt højere opløsning, men den er IPS-typen, der i det mindste giver gode betragtningsvinkler. Der er en del genskin fra stærke lamper og solskin i skærmens overflade.

Jeg forsøgte mig med redigere en Ultra HD-video på computeren, og det satte den for alvor på arbejde. Alting sløvede mærkbart ned, og blæseren kom på overarbejde. Hvis du skal bruge en computer til krævende opgaver, er det altså nok god idé at spendere lidt ekstra.

 

+ Fin ydelse til prisen

+

– Genskin i skærmen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lenovos IdeaPad 520 er en god bærbar i mellemklassen. Med sit anonyme udseende og en pris i mellemklassen lover den ikke mere, end den kan holde. Du får en fornuftig allround-bærbar, der er pengene værd.

Specifikationer

Mærke
Lenovo
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i5-7200U, 2,5 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes
Skærmstørrelse
15 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
Mål
37,8 x 26 x 2,2 cm
Vægt
2,2 kg
Styresystem
Windows 10 Home, 64 bit