Computeren er under to cm tyk, og vejer kun omkring et kg.

HP Probook 635 Aero G7

Ydelsen står ikke helt mål med prisen, men HP's bærbare er slank, elegant og støjsvag.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP Probook 635 Aero G7 er en slank bærbar med en fin ydelse til almindeligt kontorarbejde i Windows.

Med en vægt på under et kilo er Aero G7 i allerhøjeste grad en bærbar bærbar pc. Du mærker praktisk taget ikke, at du har den med i tasken.

Grafikkræfterne er for svage til at spille krævende spil, men du får en god processor i mellemklassen, og Windows afvikles hurtigt og gnidningsfrit. Computeren klarede sig fint i alle vores målinger af ydelsen, men den ligger lidt lavt i forhold til det ret voldsomme prisskilt. Vi har tidligere testet Lenovos Yoga 6, der er en hurtigere pc til en lavere pris. Den kan du læse om her i Testzonen.

Du kan spare nogle få sekunder, hver gang du logger på Aero G7, ved at bruge den kvadratiske fingeraftrykslæser, der sidder lige ved siden af musepladen. Dit fingeraftryk bliver lynhurtigt genkendt, og du slipper for at skulle taste et kodeord ind for at logge på Windows.

HP har en lidt irriterende vane med at gemme tænd-/slukknappen mellem tasterne i øverste højre hjørne. Der kommer man nemt til at ramme den, når man skal bruge Delete-tasten. Der er ingen specielle medietaster i tastaturet. De må i stedet deles om pladsen med F-tasterne i øverste række.

Tastaturet er ikke så godt at skrive på i længere tid ad gangen. Tasterne kan kun trykkes lidt ned, så man ikke har så god føling med dem under skriveriet. De har dog en god baggrundsbelysning, og tegnene på tasterne er klare og letaflæselige.

Skærmen er ikke berøringsfølsom, så det gør egentlig ikke så meget, at den ikke kan klappes helt om på bagsiden. Den kan åbnes 180 grader, så den ligger fladt på bordet, og mere har man egentlig ikke brug for.

Billedkvaliteten i skærmen er udmærket, men lysstyrken kunne være bedre. Vi havde problemer med at bruge computeren udendørs under en skyfri himmel, hvor vi næsten ikke kunne tyde noget på skærmen.

Det er en støjsvag pc, så du får fuldt udbytte af højtalerne, der gemmer sig bag et mylder af små huller på begge sider af tastaturet. Højtalerne giver en god stereoeffekt med et klart og tydeligt lydbillede.

Vi koblede strømforsyningen fra og brugte computeren i løbet af en almindelig arbejdsdag. Efter otte timer var den næsten løbet tør for strøm og havde brug for opladning. Strømmen leveres via en USB-C-port i højre side. Computerens to andre USB-porte er de velkendte, gamle USB-A-porte, så du har altså ingen ledige USB-C-porte, når computeren lades op.

 


+ Lille og let

+ Hurtig fingeraftrykslæser

– Ikke så høj ydelse i forhold til prisen

– Dårligt tastatur

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ydelsen står ikke helt mål med prisen, men HP's bærbare er slank, elegant og støjsvag.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Bærbar pc
Processor
AMD Ryzen 5 Pro 4650U
Grafikkort
AMD Radeon Graphics
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
250 gigabytes
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.2 Gen 1, 1 x USB C 3.2 Gen 1 PD
Tilslutninger
HDMI, hovedtelefon
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
30,8 x 20,5 x 1,8 cm
Vægt
0,99 kg
Touchskærm
Nej
CPU Mark
13668
2D Mark
539
3D Mark
1276
Memory Mark
2022
Disk Mark
10510
Benchmark (højest er bedst)
3529