HP Envy x360 Convertible 13-ag0804no

HP leverer en fin lille computer til en god pris, men der er også et par skønhedsfejl.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP’s x360 Convertible 13 er en computer, der lægger op til at blive båret rundt på. Den er let, og den fylder heller ikke så meget. Faktisk er den kun en lille smule bredere end sin 13-tommers skærm, der omkranses af en smal ramme.

Tastaturet er lidt klemt på grund af pc’ens størrelse og den indbyggede soundbar lige over tasterne. Det betyder, at taster som Home og End er rykket ud til højre for det almindelige bogstavtastatur. Det kræver lige lidt tilvænning, hvis man forsøger at ramme Enter-tasten ved at føle sig frem.

Højtalerne leveres af B&O, men du skal ikke forvente overvældende vellyd. Dertil er pladsen til højtalerne simpelthen for trang. Det er dog trods alt sjældent, at lyden får en høj prioritet i computere i så lille størrelse, og lydkvaliteten er trods alt blandt de bedste i denne kategori af bærbare.

Pc’ens størrelse betyder også, at de indre komponenter sidder tæt sammen, og det gør det svært at komme af med varmen. Når pc’en belastes af beregningstunge opgaver, bliver blæseren ret støjende, og indimellem larmer den faktisk også, når man ikke har presset computeren. Samtidig bliver venstre side, hvor blæseren sidder, bekymrende varm.

Skærmen leverer et flot billede, hvor det især er den gode kontrast, der imponerer. Overfladen på skærmen er berøringsfølsom, og den giver desværre en del genskin fra sollys og skarpe lamper.

X360 er en praktisk lille computer, men der er alligevel et par funktioner, som vi savner: Først og fremmest kunne det være rart, hvis HP droppede sit eget strømstik og hoppede med på den udbredte USB-C-standard. Desuden ville en fingeraftrykslæser kunne gøre det noget hurtigere og nemmere at logge på Windows.


+ Lille og let

+ God skærm

– Støjende blæser

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HP leverer en fin lille computer til en god pris, men der er også et par skønhedsfejl.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Bærbar pc
Processor
AMD Quad Core Ryzen 5, 2500U
Grafikkort
AMD Radeon Vega 8
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
USB-C 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 1 (Sleep & Charge), USB 3.1 Gen 1
Netværk
802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
Mål
30.67 x 21.46 x 1.49 cm
Vægt
1.3 kg
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
7952
2D Mark
525
3D Mark
1608
Memory Mark
1455
Disk Mark
7118
Benchmark (højest er bedst)
3054