HP Elite Slice

En diskret kontorcomputer i lækkert design.

af #Computer #Hewlett Packard (HP)
8.6

HP nye mini-pc, Elite Slice, er designet med stil for øje. Den fylder meget lidt, er næsten lydløs, og gør dermed ikke det store væsen af sig.

På trods af den beskedne størrelse er der alle de tilslutningsmuligheder, man kunne ønske sig. Det vil sige stik til hovedtelefoner, USB type C-stik, HDMI-udgang og netværksport. Computeren understøtter trådløst netværk, og med en prik over i’et i form af trådløst mus og tastatur, hører det med til det diskrete design, at der ikke løber kabler på tværs af skrivebordet.

Elite Slice understøtter udvidelsesmoduler som højttalere, ekstra harddiskplads og dvd-drev. Modulerne klikkes fast på undersiden af computeren, som var de Lego-klodser. De gør computeren en anelse højere uden at spolere det flotte design. Det er rigtig godt tænkt, og modulerne er nemme at klikke af og på. De enkelte moduler koster mellem 800 og 1000 kroner.

På indersiden er der ikke de store armbevægelser, og det er på ingen måde en computer, man må forvente mere end en solid kontorcomputer af. En Intel Core i5-6500T-processor, Intel HD Graphics 530-onboard grafikkort, 8 GB RAM og en 256 GB SSD udgør indmaden, og HP Elite Slice kører kvikt og stabilt med den opsætning.

Man kunne godt tillade sig at forvente både en hurtigere processor og skarpere grafik, når en computer er så dyr. Det ville dog kræve, at computeren var større, og den ville dermed miste sin diskrete stil. Det er altså det flotte design, man får lov at betale ekstra for.

 

 

Læs mere her:
www.hp.com

 

+Flot design
+Fylder intet
+Lydløs
-Kostbar

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En dyr, men stilfuld arbejdscomputer, der på bedste vis ikke gør det store væsen af sig på skrivebordet.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Stationær
Processor
Intel Core i5-6500T 4x 2,5 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 530
Hukommelse (RAM)
8 GB RAM
Lagerplads
256 GB SSD
USB-porte
2 x USB 3.1 Type C, 2 x USB 3.1 Type A
Tilslutninger
Displayport, HDMI
Mål
16,5 x 3,5 x 16,5 cm (uden moduler)
Vægt
1,1 kg
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
2778,4 i Passmark-test