Duka Pro er baseret på en HP ProBook 450

dukaPro – HP Probook 450

Perfekt bærbar til begyndere

af #Computer #Duka
7.5

Det største plus ved en Duka-pc er ikke selve computeren, men dét, du får med. Duka leverer nemlig en samlet pakke med telefon-hotline og mulighed for, at du kan overdrage styringen af din pc til en supporter fra Duka.

Det betyder også, at du ikke bare køber en pc, men også bliver en del af en abonnementsordning. Prisen på selve pc’en er meget passende i forhold til dens sammensætning. Oveni kommer så et abonnement på 199 kroner om måneden for adgang til hjælp fra Duka. Abonnentet har ingen binding, så du bestemmer selv, om du vil fortsætte med at benytte dig af det.

I stedet for ligegyldige programmer, som du skal betale for at aktivere, får du faktisk fuldt funktionsdygtige programpakker med i handlen, når du køber dukaPro: Microsofts Office-pakke og Kaspersky Antivirus. Desuden sørger Duka for at tage backup af dine vigtige filer flere gange om dagen. Der kan gemmes op til 20 gigabytes data.

Selve pc’en er en HP Probook 450. Det er en stor og tung pc, der egner sig bedst til ikke at blive slæbt alt for meget med rundt. Til gengæld er der så blevet plads til et numerisk tastatur, som man forstår at sætte pris på, hvis man ofte bruger regneark. Tastaturet er stort og behageligt at skrive på. Tasterne kan bevæge sig lidt længere ned end hos mange konkurrenter, så du er aldrig i tvivl om, at dit tastetryk er blevet registreret. Det er lidt en sjældenhed efterhånden, men i Probook 450 sidder en god gammeldags dvd-brænder, hvis du skulle få lyst til at se en film eller brænde en dvd med feriebilleder. I mange slankere pc’er er stikket til kabelnetværk sparet væk af pladshensyn, men sådan et finder du også i Duka-pc’en.

Kan købes her:

www.dukapc.dk

+ Godt tastatur
+ God til begyndere

– Tung

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En god computer, der egner sig bedst til nybegyndere, som for det meste vil have den stående derhjemme.

Specifikationer

Mærke
Duka
Type
bærbar pc
Processor
Intel Core i3-7100U, 2,4 GHz
Grafikkort
HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
4 gigabytes
Lagerplads
128 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1366 x 728 pixels
USB-porte
3 x USB 3.0, 1 x USB Type-C
Tilslutninger
HDMI, VGA, SD-kortlæser
Mål
38,2 x 26,4 x 2,6 cm
Vægt
2,4 kg
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Pro