Dell Latitude 7370

Dell Latitude7370

Kompakt ultrabook fra Dell har mange kvaliteter og en høj pris.

af #Computer #Dell
8.1

Den kompakte carbonbeklædte Dell Latitude 7370 er et bevis på, at en bærbar computer til seriøst brug ikke behøver være kedelig.

Som med de fleste produkter fra Dell, kan du i høj grad selv vælge, hvordan din pc skal stykkes sammen. Vores testmodel er udstyret med Windows 10, en SSD på 256 GB, 8 GB hukommelse og Intel Core m5-processor. Det gør den til en højtydende pc, dog uden at være på niveau med de mest kraftfulde i samme prisklasse.

Skærmen på 13,3 tommer er uden touch-funktioner, men alligevel med til at gøre pc’en attraktiv, takket være Full HD-opløsning, en tynd ramme og mat overflade. Den er et stærkt værn mod kraftige lyskilder i rummet, til gengæld er farverne mere dæmpede og mindre levende end på mange blanke skærme.

Webkameraet er placeret i rammen nederst til venstre. Det betyder, at hvis du bruger det til videosamtaler, kan dine samtalepartnere glo lige op i din næse. Det er sjældent et kønt syn.

Det er en sand fornøjelse, at arbejde på Latitude 7370, ikke mindst fordi responsen fra de bagbelyste taster hæver sig langt over gennemsnittet for tastaturer på bærbare pc’er. Musepladen og dens knapper fungerer også ganske udmærket, selvom en rigtig mus er at foretrække.

Det kan hurtigt blive problematisk, at computeren kun har en enkelt almindelig USB-port, hvis du vil tilslutte ekstra udstyr. I stedet er pc’en blevet forsynet med to nye USB Type-C-porte. Der findes endnu kun et meget begrænset udvalg af enheder, herunder enkelte mobiltelefoner, som udnytter denne standard, men det er dog med til at fremtidssikre Dells pc. Spørgsmålet er, om du har det ekstraudstyr, som kan drage fordel af Dells port-prioritering.

Dell Latitude 7370 kan købes på Dells hjemmeside.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Dell Latitude 7370 er en kompakt og velbygget pc med de nyeste teknologier. Ydelsen er ikke god nok til at retfærdiggøre den høje pris.

Specifikationer

Mærke
Dell
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core m5-6Y57 1,1GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 515
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
1 x USB 3.0, 2 x USB Type-C
Tilslutninger
Høretelefon, HDMI
Netværk
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth
Mål
30,5 x 21,1 x 1,5 cm
Vægt
1,2 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Andet
MicroSD-kortlæser
Benchmark (højest er bedst)
3786 (CPU benchmark)