Dell Latitude 7480.

Dell Latitude 7480 P73G

En udmærket bærbar computer, men prisen er alt for høj.

af #Computer #Dell
7.7

Dell Latitude 7480 er en lidt anonym bærbar pc. Her er der ingen lysende logoer eller luksuriøs børstet aluminium. I stedet får du en hurtig computer i et praktisk og solidt plastikkabinet.

Selvom computerens ydelse er høj, så lever den slet ikke op til det store prisskilt. Du får lov til at betale en ekstrem ekstrapris for at få nogle af de nyeste og hurtigste komponenter i maskinen.

Selv under forholdsvis svag belastning, så sætter blæseren i Latitude 7480 i gang, og den kan godt være lidt generende i et stille miljø.

Mellem tasterne G, H og B på det gode tastatur sidder en lille styrepind som et alternativ til musepladen. Det er lidt svært bruge pinden i begyndelsen, men det er rart at kunne holde en pause fra pladen en gang i mellem. Selve tastaturet har baggrundsbelyste taster. Det er meget praktisk, hvis man sidder i et halvmørkt rum. Desværre slipper der også en del lys ud i underkanten af tasterne.

Skærmen giver et godt billede, og overfladen er mat, så du bliver ikke generet af irriterende lysindfald.

I siden er der gode tilslutningsmuligheder, men kortlæseren er kun til microSD-kort, så hvis du har apparater, der bruger almindelige SD-kort, må du berede dig på at skulle slæbe rundt på en ekstern kortlæser.

Dell-computeren er god, men desværre også meget dyr. Hvis du er på udkig efter en hurtig bærbar, så vil jeg anbefale, at du i stedet for tager et kig på vores Stortest af bærbare pc’er i Komputer for alle nummer 13. Der er flere glimrende computere til den halve pris.

 

Kan købes her:

www.dell.dk

 

+ Hurtig

+ Godt tastatur

– Støjende blæser

– Meget dyr

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En kvalitetscomputer, der både er hurtig og solid, men du kan få mere for pengene andre steder.

Specifikationer

Mærke
Dell
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-7600U
Grafikkort
HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB M.2 SATA SSD
Skærmstørrelse
14 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB 3.0
Netværk
802.11ac
Mål
33,1 x 22,1 x 1,7 cm
Vægt
1,36 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Pro
Benchmark (højest er bedst)
2438,7