Dell Latitude 5290 2-i-1

Dell Latitude 5290 er en computer til dem, der vil have en tablet, der også kan være en kraftig computer, der uden bøvl klarer dagligdagens opgaver.

af NIK #Computer #Dell
7.2

Det første man bemærker, når man får Dells computer i hånden, er skærmen. Den er både skarp og lysstærk. Og selvom du kigger fra siden, bliver farverne ikke udvandet og blege at se på.  

Bag på computeren finder man støttefoden. Den kan justeres i flere vinkler ned til næsten vandret position. Den føles solid og giver sammen med materialerne og byggekvaliteten indtryk af en gedigen computer. Samtidig er det en smart detalje, at foden automatisk folder sig ud, når den placeres på en overflade.

Computeren kan betjenes med fingrene som en tablet, men du kan også vælge at bruge det magnetiske tastatur, der oven i købet fungerer som cover. Du kan også bruge den medfølgende pen.

Godt med muskler

Inde i computeren sidder en Intel Core i5 processor og 8 GB ram. Det betyder i praksis, computeren sagtens kan greje flere åbne programmer, adskillige tabs i Chrome og streame video i HD uden hakken eller lange svartider.

Computeren klarer dagligdagsopgaver, men forvent ikke, den håndterer de nyeste spil og grafiktungt arbejde lige så godt. Det er desuden værd at bemærke, at computeren holder en behagelig temperatur og er stille under de fleste arbejdsopgaver, hvilket er et stort plus.

SSD-harddisken byder på 256 gigabytes at boltre sig på, så du skal nok ikke regne med at have hele fotoalbummet og videoarkivet liggende.

Batteritiden ligger på en 5-6 timer, alt efter hvor krævende opgaver, du giver computeren.

 

+ Fornuftig byggekvalitet
+ God skærm
+ Kraftig indmad
– Pebret

Se den dagsaktuelle pris på Dell Latitude 5290 2-i-1 her

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Skærm, byggekvalitet og ydelse er i top i denne 2-i-1-pc, men prisen er også derefter.

Specifikationer

Mærke
Dell
Type
2-1
Processor
Intel Core i5-8250U
Grafikkort
Intel UHD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
12,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1280 pixel
USB-porte
2 x USB 3.1 Type-C, 1 x USB 3.1 Type-A
Netværk
802.11ac
Mål
29.2 cm x 20.88 cm x 1.065 cm
Vægt
857 gram
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Pro 64-bit Edition
Andet
5 megapixel kamera på fronten, 8 megapixel kamera på bagsiden
Benchmark (højest er bedst)
2834,8