Dell Inspiron 17 7773

Dells store pc er god til det meste.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Dell
8.9

Dell Inspiron 17 er en vaskeægte slæbbar pc. Den vejer næsten 3 kg, og så skal du oven i købet også pakke en velvoksen strømforsyning med i tasken, når du skal have computeren med.

Det er altså det, man i gamle dage kaldte en desktop replacement – altså en bærbar, der kan erstatte stationær computer på den faste plads på skrivebordet. Du får nemlig mange af de samme fordele som med en stationær pc. Der er fx den dejligt store skærm, som gør det til en fornøjelse at arbejde på pc’en. Skærmens størrelse og vægt gør også, at Dell har valgt (eller været nødt til) at udstyre Inspiron 17 med nogle enorme hængsler, der ligner noget, der hører hjemme på en broklap. Der er i hvert fald ingen fare for, at de knækker af.

Det er ikke noget man lige gør med et snuptag, men skærmen kan faktisk bøjes helt om på bagsiden af tastaturet, så du pludselig har en kæmpemæssig tablet mellem hænderne. Det er en behagelig lille bonus.

Skærmbilledet leveres af et udmærket grafikkort, som gør det muligt at spille på computeren – selv om det måske ikke altid kan lade sig gøre i den højeste opløsning.

Den store skærm betyder, at der også er blevet plads til et tilsvarende stort tastatur. Til højre for de almindelig taster sidder oven i købet et numerisk tastatur, som er et behageligt værktøj, hvis man ofte arbejder med regneark. Der er lys under alle taster, som gør det nemt at skrive i et halvmørkt rum.

Det ærgrer mig lidt, at der ikke er blevet brugt lidt af den megen plads til flere tilslutningsmuligheder i siden af computeren. Det kunne fx være rart med stik til kabelnetværk, så man ikke skulle til at rode med en kabeladapter, hvis der ikke er tilpas fart på det trådløse netværk.

Dell Inspiron er et godt bud på en allround pc, som med sit elegante look i børstet metal også sagtens kan tåle at stå fremme, når der er gæster.

 

Kan købes her:

www.dell.dk

 

+ God, stor skærm

+ Stort tastatur

– Vi savner tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Dells kæmpestore pc er et godt bud på en bærbar, som du kan have stående på en fast plads i hjemmet.

Specifikationer

Mærke
Dell