ASUS ZenBook Flip S

ASUS ZenBook Flip S

ASUS lille computer vejer kun lidt over 1 kg.

af #Computer #ASUS
8.8

Så kan en bærbar pc vist ikke blive meget lettere. Sådan tænker man uvægerligt, når man får ASUS ZenBook Flip S mellem hænderne for første gang. Det er godt gået, at det er lykkedes at klemme en forholdvis hurtig computer med en skærm i en fornuftig størrelse så langt ned i vægt.

Der følger et par små ulemper med at skrumpe en bærbar computer så meget i størrelse: For det første så kan tastaturets taster kun bevæge sig et meget lille stykke nedad, når man trykker på dem, så man kan ind imellem få følelsen af, tasten måske ikke er trykket helt i bund.

For det andet så har computeren en tendens til at blive temmelig varm  i den ene side. Begge dele er dog nemme at tilgive, når man ved at man slipper for at slæbe sig helt skæv i ryggen af at bære rundt på computeren i en taske. Jeg kunne faktisk ikke mærke, at jeg havde den med i min tætpakkede skuldertaske.

Skærmen kan klappes bagover

Ydelsen i ZenBook Flip S er fin til alskens almindelige computeropgaver som at gå på nettet eller arbejde i kontorprogrammer.

Du kan også klappe skærmen helt om på bagsiden og bruge computeren som en temmelig stor tablet. Det virker rigtig fint, og det hjælper gevaldigt på oplevelsen, at ZenBook Flip S ikke vejer meget mere end en tablet i tilsvarende overstørrelse. Man kan sagtens arbejde på den i længere tid ad gangen.

Der er lys i tasterne på ZenBook Flip S, og der trænger ikke lys ud i underkanten af tasterne, som vi ofte ser det på lidt billigere computere.

Ved første øjekast lægger man slet ikke mærke til, at ZenBook Flip S er udstyret med en fingeraftrykslæser. Den er nemlig gemt godt af vejen på siden af computeren. Den virker nu fint og hurtigt alligevel, selv om man lige skal vænne sig til præcist, hvor den er, så man ikke skal vippe pc’en op og nærstudere siden af den for at kunne lægge fingeren det rigtige sted.

ASUS ZenBook Flip S er en lækker og velbygget computer for folk, der vitterligt har brug for, at deres bærbare pc netop er BÆRBAR. Hvis du skal have computeren stående mere eller mindre permanent samme sted, kan du finde hurtigere, og tungere, computere til samme pris.

 

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+ Meget let

+ Godt lys i tasterne

– Bliver varm

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ASUS ZenBook Flip S er en god computer for dig, der ofte har brug for at tage pc'en med i tasken.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i5-7200U, 2,5 GHz
Grafikkort
Intel Graphics 620
Hukommelse (RAM)
2 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes SSD, SATA III
Skærmstørrelse
13,3 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
2 x USB C 3.1
Tilslutninger
Minijack
Netværk
802.11ac
Mål
31,3 x 21,8 x 1,1 cm
Vægt
1,1 kg
Batteritid
11,5 timer
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10 Home, 64-bit
Benchmark (højest er bedst)
3311,5