Tasterne er rigtig godt belyst.

ASUS ROG Zephyrus S GX502GW

Zephyrus S GX502GW er en hurtig computer, men der er skønhedsfejl, som man ikke burde kunne finde i denne prisklasse.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Asus
8.2

ROG Zephyrus S GX502GW er en computer, der alene med sit udseende udstråler ren råstyrke – og det er sådan set også, hvad du får. Bag det matsorte og minimalistiske ydre gemmer sig nemlig en kraftfuld pc, der kan bruges til hvad som helst.

Grafikkortet er blandt de fem procent hurtigste, der er målt med vores testprogrammer, og processoren, hukommelsen og den indbyggede SSD er i samme klasse.

Selv dagligdags småting, som at åbne indstillingerne i Windows eller besøge et website, går så hurtigt, at det er svært at vænne sig til at sidde ved sin gamle, halvsløve kontor-pc bagefter.

Spil bliver afviklet uden slinger i valsen. Opløsningen er ganske vist “kun” Full HD, men det er efter vores mening nok i en skærm på 15,6 tommer.

Blæserne i computeren er bemærkelsesværdig stille, når man tænker på, hvor heftig hardware, der gemmer sig inde i maskinen. Noget tyder dog på, at blæserne ikke gør deres arbejde helt godt nok, for kabinettet bliver ekstremt varm under belastning – især i helt ude i siderne og i midten over tastaturet.

Tastaturet er et stykke under den standard, som man kan forvente sig i en computer i denne prisklasse. Det er svært at mærke, når tasterne er trykket helt ned, og det er et problem, når man skriver eller spiller på computeren. Hele kabinettet giver sig også en smule, når du trykker på tastaturets midterste taster.

Det er sjældent, at man tænker over musepladens kvalitet, når man sidder ved pc’en, men i GX502GW er det tydeligt, at pladen er i en bedre kvalitet, end i de fleste andre bærbare. Der er slet ingen mærkbar forsinkelse mellem fingrenes bevægelser på pladen og musemarkørens synkrondans henover skærmen. Det er en af den slags detaljer, som du ikke ved, du har savnet, før du prøver det.


+ Afsindig hurtig

+ God museplade

– Dyr

– Dårligt tastatur

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Zephyrus S GX502GW er en hurtig computer, men der er skønhedsfejl, som man ikke burde kunne finde i denne prisklasse.

Specifikationer

Mærke
Asus
Type
Bærbar pc
Processor
Intel i7-9750H/BGA, 2,6
Grafikkort
NVIDIA GeForce RTX 2070
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
512 GB SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
3 x USB C 3.1, 1 x USB C
Tilslutninger
HDMI, kabelnetværk, hovedtelefon og mikrofon
Netværk
Wi-Fi 5
Mål
36 cm x 25.2 cm x 1.89 cm
Vægt
1,99 kg
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
15481
2D Mark
920
3D Mark
11742
Memory Mark
3277
Disk Mark
10117
Benchmark (højest er bedst)
6482