Test af ASUS ROG Zephyrus GM501G

ASUS ROG Zephyrus GM501G

ASUS ROG Zephyrus GM501G er en klar topmodel til dem, der vil have en meget kraftig computer med sig på farten.

af #Computer #ASUS
8.8

ASUS’ ROG produkter er firmaets computerspilsfokuserede serie. Med ASUS ROG Zephyrus GM501G har ASUS lavet en meget tynd og kraftig luksusbærbar, der naturligvis også kan værdsættes af andre end computerspillere, der bare ønsker sig en meget kraftig bærbar.

Designet på den tynde bærbare er enkelt og, efter min overbevisning, ret flot. Mange af fladerne er lavet i metal, hvilket også giver en følelse af en holdbar computer. Når du åbner låget til Zephyrus GM501G løfter computeren sig et par cm fra bordet, hvilket både gør den mere behagelig at skrive på, men endnu vigtigere gør det blæserens køleegenskaber markant bedre.

Blæseren kan være ret højlydt, når du presser computeren lidt, men det er også forståeligt, når den skal køle et kraftigt Nvidia GeForce-grafikkort. Til gengæld kan du med en knap i toppen af tastaturet skifte ydelsen på computeren nemt, så den enten sparer på strøm – og dermed får lavere ydelse, hvilket vil også betyder mindre larm – eller går efter den bedste ydelse.

Batteriet er desværre ikke fantastisk. ASUS lover en batteritid på næsten 6 timer, men i virkelig brug – selvom jeg ikke pressede computeren – fik jeg aldrig en batteritid som den. Hvis computeren bruges til spil, skal du ikke forvente mange timers batteritid. Det skal dog siges, at hvis du vælger at spille lidt krævende computerspil på enhver bærbar computer, kan du ikke forvente meget af batteritiden.

Med hensyn til at spille på Zephyrus GM501G, er der ikke noget at brokke sig over. Det kraftige grafikkort kombineret med en seks-kernet Intel I7 processor gjorde, at jeg aldrig oplevede et eneste ydelsesproblem med de spil, jeg testede computeren med. Køleren på computeren blev dog noget presset i sommervarmen, og når du virkelig skuer op for ydelsen på computeren, kan du godt forvente en noget varm pc – men af en så tynd gamingbærbar som denne, holder den sig faktisk relativt kølig.

Find ASUS ROG Zephyrus GM501G billigst her.

+ Meget kraftig grafik og processor

+ God køling

+ Elegant design

– Middelmådig batteritid

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ASUS ROG Zephyrus GM501G leverer en virkeligt god ydelse for sin noget pebrede pris. Hvis du ønsker dig en virkeligt kraftig gamingbærbar, så er den et virkeligt godt bud.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-8750H
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
1 TB HDD + 512 GB SSD
Skærmstørrelse
15,6 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080
USB-porte
4 USB 3.1, 1 USB C
Tilslutninger
HDMI, Displayport
Mål
18 x 384 x 262 mm
Vægt
2.45 kg
Batteritid
Maks 6 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
5636