ASUS ROG GR8 II

Fed computer på størrelse med en spilkonsol, der kan lidt af hvert.

af Mikkel Jacobsen #Computer #ASUS
9.0

En højtydende processor, et fornuftigt grafikkort og en god bunke ram resulterer i en rigtig fin computer, der kan lidt af det hele. Og ASUS ROG GR8 II er en pc, der har hele pakken.

Kabinettet er på størrelse med en dvd-afspiller, og kan enten ligge ned eller stå oprejst. Med sine lydsvage ydelse og beskedne størrelse er den fx oplagt til et lille hjemmekontor.

Computerens harddisk er en SSD på 256GB. Det er ikke vildt meget, når først man går i gang med at installere spil og programmer, og maskinen kunne med fordel have indeholdt lidt mere plads. Det kan heldigvis ordnes med en hurtig ekstern harddisk, så problemet er ikke så akut endda.

På papiret er der rigeligt med kraft gemt i computeren, men det er værd at bemærke, at der i praksis tilsyneladende er visse begrænsninger i grafikkortet. Et 1060 GTX burde uden det store brok kunne køre nyere spil uden hakkerier, men det var svært at skrue op for grafikken i de spil, jeg testede, uden at computeren protesterede, og i særligt den seneste udgave af spillet Hitman var visse indstillinger bare lukket af for justeringer uden forklaring. Et problem, der ikke viste sig på en anden stationær computer med et lignende grafikkort.

Alt andet lige er det en rigtig fornuftig computer, der ikke koster en bondegård. Og så giver det lækre design og kabinettets beskedne størrelse alene helt bestemt plusser i bogen.

 

Kan købes her:

www.fcomputer.dk

+Fedt design, fed størrelse
+Lydsvag
+God ydelse
-Sær opførsel fra grafikkortet under testen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Der er masser af gods i ROG GR8 II på trods af den beskedne størrelse. Et godt køb.

Specifikationer

Mærke
ASUS
Type
Stationær
Processor
1 x Intel Core i7 (7. Gen) 7700 / 3.6 GHz (4.2 GHz) (Quad-Core)
Grafikkort
NVIDIA GeForce GTX 1060 m. 3 GB GDDR5 SDRAM
Hukommelse (RAM)
16 GB DDR4 SDRAM
Lagerplads
256 GB SSD
Netværk
GigE, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, Bluetooth 4.0, 802.11ac
Mål
8,8 cm x 28,13 cm x 29,9 cm
Vægt
4 kg
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
5335,5 i Passmark