Kabinettet er fremstillet af 30 procent genbrugsplast.

Acer Vero AV15-51-7555

Acer Vero er fremstillet i genanvendte materialer, og du får en forholdsvis hurtig pc til prisen her.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Acer
8.9

Acer Vero er en stærk all-round bærbar pc, som samtidig hjælper dig med at holde din samvittighed grøn.

Computeren har en særpræget farve, der mest af alt minder om ubleget genbrugspapir. Når du griber fat i kabinettet, kan du mærke, at det selvfølgelig ikke er lavet af papir, men kraftig plastik. En stor del af plastikken i Vero er genanvendt, og det sørger computeren da også for at skilte med. På en fremtrædende plads i nederste højre hjørne står der med store bogstaver, at pc’en er fremstillet af genbrugsmaterialer, og i tastaturet er tasterne R og E spejlvendte og farvet gule i stedet for hvide. Bogstaverne danner den engelske forstavelse “re-“, der betyder “gen-” som i genbrug.

Indpakningen er holdt i samme stil. Alt tilbehør som kabler og strømforsyning plejer at ligge i hver sin overflødige plastikpose, men tilbehøret til Acer Vero ligger bare frit i kassen, der er fremstillet af genanvendelige materialer.

Windows 11 er nemt indstillet, så computeren er klar til brug i løbet af få minutter. Under opsætningen kan du indscanne dit fingeraftryk, så du hurtigt kan logge på Windows fremover ved hjælp af fingeraftrykslæseren i det ene hjørne af musepladen.

Selve computeren leverer en ydelse, der er lidt bedre end gennemsnittet for denne prisklasse. Her er det især den hurtige Intel i7-processor, der skiller sig ud, sammen med SSD-drevet, som er blandt de bedste af slagsen.

Grafikken klares af Intels Iris Xe Graphics, som ikke er en selvstændig grafikchip, men blot en del af processoren. Det betyder, at du ikke skal regne med at kunne spille de mest krævende 3D-spil på computeren, men Iris Xe Graphics er alligevel et stort fremskridt i forhold til tidligere integrerede grafikløsninger fra Intel.

Tastaturet er i den billige afdeling med nogle taster, der nærmest blot skal berøres, før de har registreret et tastetryk. Det gør ikke så meget, hvis du skriver med to pegefingre, men det gør blindskrift besværligt.

Der sidder et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder i siderne af Acer Vero. USB-portene er dog ikke fra den hurtige 2. generation af USB 3.2-standarden, så du må regne med nogle lidt søvnige overførselshastigheder, hvis du fx tilslutter et eksternt SSD-drev.


+ Hurtig processor og SSD

+ Genanvendte materialer

– Dårligt tastatur

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Acer Vero er fremstillet i genanvendte materialer, og du får en forholdsvis hurtig pc til prisen her.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-1195G7, 2.9 GHz
Grafikkort
Intel Iris Xe Graphics
Hukommelse (RAM)
16 GB
Lagerplads
512 GB SSD
Skærmstørrelse
15,6"
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
3 x USB USB 3.2 Gen 1, 1 x USB-C USB 3.2 Gen 1
Tilslutninger
Kabelnetværk, HDMI, høretelefon
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
36,3 x 23,9 x 1,8 cm
Vægt
1,8 kg
Batteritid
5-6 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 11
CPU Mark
12990
2D Mark
346
3D Mark
3129
Memory Mark
2715
Disk Mark
17838
Benchmark (højest er bedst)
3395