Acer Switch5

Acer Switch 5

Den har muskler som en bærbar computer og en tablets lethed. Acer Switch 5 er en lækker maskine med langt flere styrker end svagheder, og den gør sig glimrende som en kraftfuld maskine, du kan have med overalt.

af #Computer #Acer
8.6

Stærk, mobil og med et flot design. Acer har med succes kombineret ydelsen fra en bærbar computer med letheden og mobiliteten fra en tablet i deres 2 i 1-pc Switch 5. Der er tale om en elegant maskine, der måler under en centimeter i tykkelse og stadig virker robust og af glimrende byggekvalitet. Med en kampvægt på over ét kilogram er den en smule tung at holde i en enkelt hånd, men det er bestemt ikke umuligt at bruge den som en helt almindelig tablet – også selvom den bliver ganske varm under brug.

Switch 5 gør sig dog bedst, når den står fast på bordet med et støtteben, som du kan vippe ud fra tablettens ryg. Støttebenet er virker lige så solid som resten af maskinen, og det giver mulighed for nemt at vippe skærmen tilbage i en vinkel, der passer til dine behov, både når du vil bruge den som tablet eller som pc.

Tastaturet er desuden ganske glimrende på trods af, at det er ganske kompakt. Der er god feedback i tasterne, og du skal skrive løs i en del timer, før du får alvor får ømme håndled.

Fuld knald på ydelsen
Bag den solide konstruktion gemmer sig masser af muskler. Kombinationen af 8 GB hukommelse, i5-processoren og SSD’en er nok til at afvikle alle slags opgaver uden større problemer. Det er faktisk en fornøjelse blot at tage den medfølgende pen i hånden og trykke sig vej gennem menuer, billedbehandle eller redigere budgetter i et regneark, for maskinen reagerer prompte på alle tryk. Ydeevnen koster dog også noget på batteritiden, som jeg ikke kan strække til de godt 10 timer, som Acer lover. Faktisk skal jeg ofte finde opladeren frem efter bare fem timer, hvilket er i den lave ende.

Skærmen er ikke lige så imponerende som ydeevnen. Billedet er med en opløsning på 2160 x 1440 pixels ganske skarpt med masser af detaljer og fint med knald på farverne. Lysstyrken er desværre begrænset, og billedet skal ikke være ret mørkt, før der er en del genskær. Særligt i lyse omgivelser vil dit eget ansigt dukke op i skærmbilledet, hvilket forstyrrer en hel del.

+ Kompakt design
+ Solid byggekvalitet
+ God ydelse
– Skærmen og batteri

Se den dagsaktuelle pris på 2 i 1-pc’en her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En glimrende maskine, der kombinerer muskelmassen fra en bærbar computer med letheden fra en tablet.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
2 i 1-pc
Processor
Intel Core i5-7200U 2,5 GHz
Grafikkort
Intel HD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 GB DDR3
Lagerplads
256 GB SSD
Skærmstørrelse
12 tommer
Skærmopløsning
2160 x 1440 pixels
USB-porte
2 x USB 3.0, 1 x USB C
Tilslutninger
Bluetooth, 3,5 mm mini-jack, MicroSD-kortlæser
Netværk
802.11 ac
Mål
29,29 x 20,18 x 1,2 cm
Vægt
1,27 kg
Touchskærm
Ja
Styresystem
Windows 10
Andet
Frontkamera 5 MP, kamera på bagsiden 2 MP
Benchmark (højest er bedst)
2664