Acer Swift 3

En solid bærbar til en god pris

af #Computer #Acer
7.9

Når jeg får et produkt i hånden til anmeldelse, afholder jeg mig i første omgang fra at læse om produktet eller undersøge dets prisniveau, men fokuserer snarere på oplevelsen af produktet.

De første par timer i selskab med Acer Swift 3 er slet ikke dårlige, men på den anden side heller ikke noget udover det sædvanlige. Med sit chassis i børstet metal og en vægt på halvandet kilo minder den i første omgang en del om en let buttet MacBook Air fra Apple.

Det sorte tastatur er af den udbredte æø/öä-type, der kan sælges i det meste af Norden uden at skulle udskiftes. Hvis du skruer lysstyrken i skærmen op på maksimum, får du en time og ni minutters intens arbejdstid på maskinen, før den slukker. Og det er desværre nødvendigt at skrue lyset helt i vejret, hvis du vil undgå genskær i almindeligt dagslys, og selv da kan det være nødvendigt at justere skærm og computer for at finde en vinkel, hvor du bliver generet mindst muligt.

Men Acer Swift 3 leverer stabilt: Højtalerne spiller udmærket om end ikke prangende, til dels på grund af deres placering nedenunder computeren, men lyd og lignende funktioner er nemme at styre direkte fra keyboardet, og musepladen fungerer upåklageligt.

Og det er så her efter et par timers test, at man slår op, hvad maskinen koster … og straks bliver man mildere stemt, for prisen er ganske rimelig i forhold til ydelsen.

God computer til prisen

Med Acer Swift 3 får du en solid, men let bærbar computer med få irritationsmomenter og ingen større fejl til en pris i mellemklassen. Og det er for den store version med 512 GB SSD-disk. En maskine, der leverer varen uden at overpræstere.

+ Let, men solid
+ God pris
– Lidt for mørk skørm
– Kort batterilevetid når lyset er skruet helt op i skærmen

Find nærmeste forhandler her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Swift 3 leverer solidt i forhold til prisen. Den er ret let, rimeligt hurtigt og ganske solid. Skærmens lysstyrke og batteriets levetid trækker ned, men alt i alt er det svært at være alt for kritisk.

Specifikationer

Mærke
Acer
Processor
Intel Core i5
Grafikkort
Intel HD Graphics 520
Hukommelse (RAM)
8 GB
Lagerplads
512 GB SSD
Skærmstørrelse
14"
Skærmopløsning
1080p
USB-porte
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Tilslutninger
HDMI
Netværk
802.11ac
Mål
34x23,5x1,8
Vægt
1,5 kg
Batteritid
Op til ti timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
2223.1