Acer Swift 3 – SF314-57-710U

Acer Swift 3 er en godt bud på en superlet bærbar til almindeligt kontorarbejde i Windows.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Acer
8.4

Acer Swift 3 er en bærbar for dem, der vil en computer, der netop er let og bærbar, men måske ikke nødvendigvis er rasende hurtig.

Det er en slank computer med en 14 tommer skærm, og pc’en fylder ikke meget i tasken. Skærmen er bedre end gennemsnittet med en rigtig fin kontrast. Det er især vigtigt i en bærbar pc, der kan blive udsat for meget forskellige lysforhold. Den kraftige baggrundsbelysning af skærmen er sammen med kontrasten med til at gøre tekst på skærmen læsbar – også i stærkt dagslys.

Swift 3 leverer en udmærket ydelse til det meste. Det vil dog være optimistisk at forsøge at spille de nyeste 3D-spil i høj opløsning.

Computerens størrelse er medvirkende til, at der ikke er blevet plads til så mange tilslutninger. Hvis du har mange USB-enheder, der skal kobles til computeren på samme tid, må du indstille dig på at bruge en USB-hub. Acer har brugt sit eget strømstik, og her kunne vi egentlig tænke os, at firmaet hoppede med på vognen og brugte den udbredte USB-C-standard, som også kan levere den nødvendige strøm til en bærbar pc.

I højre side sidder en hurtig fingeraftrykslæser af den type, hvor du blot skal lægge fingeren på læseren. Den læser aftrykket hurtigt, og du bliver logget ind på Windows uden at skule døje med at indtaste en lang adgangskode.

Til sidst bringer vi lige en lille forbrugeroplysning: Acer har gennem flere år produceret computere under Swift-mærket, og det er ikke første gang, vi tester en Swift 3 fra Acer. Hvis du vil kende forskel på de efterhånden mange forskellige modeller og konfigurationer, er du derfor nødt til at være opmærksom på det modelnummer, der følger efter Swift 3-navnet.


+ Lille og let

+ God skærm

– Få tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Acer Swift 3 er en godt bud på en superlet bærbar til almindeligt kontorarbejde i Windows.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbar pc
Processor
Intel Core i7-1065G7, 1,3 GHz
Grafikkort
Intel Iris Plus Graphics
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
1 terabyte
Skærmstørrelse
14 tommer
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
1 x USB 2.0, 1x USB 3.2 Gen 1, 1 x USB-C 3.2 Gen 2/Thunderbolt 3/DisplayPort
Tilslutninger
HDMI
Netværk
Wi-Fi 6
Mål
31,95 x 21,7 x 1,645 cm
Vægt
1,19 kg
Batteritid
10 timer (angivet) - vi fik kun cirka fem timer.
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home
CPU Mark
8788
2D Mark
723
3D Mark
2218
Memory Mark
2543
Disk Mark
14013
Benchmark (højest er bedst)
4284