Acer Swift 1

Acers Swift 1 er en fantastisk flot og elegant bærbar pc, der er perfekt til kontorbrug - og så er prisen endda i den lave ende.

af #Computer #Acer
8.3

Aluminiumskrop, Full HD-skærm og en kampvægt på kun 1,3 kg. På papiret er der mange gode grunde til at tage et nærmere kig på Acers lette bærbare pc Swift 1.

Computeren leverer et flot førstehåndsindtryk med sit lette, helstøbte design. Jeg har haft fingrene i et eksemplar i såkaldt rose gold, og jeg må indrømme, at det er en særdeles pæn maskine, selvom jeg normalt aldrig selv ville have taget netop det farvevalg (den fås heldigvis også i grå). Den bærbare computer er pakket godt ind i aluminium og giver sig ikke, hvis man vrider i siderne på den.

Skærmen måler 13,3 tommer og kan præstere et skærmbillede i Full HD-opløsning. Billedet står ganske skarpt og med smæk på farverne, men lysstyrken er en smule svag, og du kan få svært ved at se billedet i skarpt sollys. Heldigvis er skærmens overflade mat, så der næsten intet genskin. Panelet, der danner skærmens billede, er af typen IPS, der ikke er blandt de billigste skærmteknologier. Samlet set betyder det, at du får en god skærm med vide betragtningsvinkler og fin farvegengivelse.

Middelmådig ydelse
Swift 1 er den mindst potente maskine i Swift-serien. Du skal ikke forvente et kraftværk, der kan holde liv i en håndfuld programmer og 15-20 åbne faneblade åbne i browseren på én gang. Den er dog rigeligt stærk til at klare opgaver som Word, e-mail og hjemmesidebesøg.

Mens processor-kraften ikke vælter mange ned fra stolen, så kan det være at batteritiden gør. Jeg kunne snildt presse de 10 timer ud af batteriet, som Acer lover, hvis jeg var omhyggelig med lysstyrken og holdt mig fra at diverse streaming-tjenester.

Selv om computeren er i den billige ende, er der blevet plads i budgettet til en fingeraftrykslæser, så du hurtigt kan logge på Windows. En anden rar detalje er, at både computeren og dens strømforsyning er små og lette, så det er nemt at finde plads til begge dele i tasken.

Grundlæggende er Swift 1 en bærbar pc i ordenes egentlige forstand. Den er let, slank, og det er intet problem at have den med i rygsækken. Designet gør det muligt at have en behagelig arbejdsstilling, og selvom vi har set bedre tastaturer, er det bestemt udmærket til at skrive længere tekster på. Tastasturet har baggrundsbelyste taster, så du kan se dem, selv om der er halvmørkt omkring dig.

Du råder desuden over et fint udvalg af USB-porte – både nye og ældre standarder – og så er der både HDMI-udgang samt kortlæser. Med en pris på kun 4.000 kroner får du i hvert fald en ganske glimrende computer til prisen.

Find Swift 1 til laveste pris her

+ Elegant design
+ God batteritid
+ Udmærket skærmbillede
– Middelmådig ydelse

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En flot og ganske billig bærbar pc, som i både ydeevne og design passer perfekt til kontorbrug.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbar
Processor
Intel Pentium Quad Core N4200
Grafikkort
Intel HD Graphics 505
Hukommelse (RAM)
4 GB
Lagerplads
128 GB (SSD)
Skærmstørrelse
13,3
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porte
USB C, 2 x USB 3.0, USB 2.0
Tilslutninger
Kortlæser, 3,5 mini-jack, Bluetooth, HDMI
Netværk
802.11
Mål
32 x 22,5 x 1,5 cm
Vægt
1,3 kg
Batteritid
10 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Andet
Fingeraftrykslæser
Benchmark (højest er bedst)
787,7