Acer G1-710 er ikke bange for at skilte med, at den først og fremmest er en spillecomputer.

Acer Predator G1-710

Lynhurtig computer - men svær at opgradere.

af #Computer #Acer
8.1

Hvis du vil spille de nyeste spil på pc’en, så rækker kræfterne i den billige bærbare fra tilbudskassen desværre ikke. Der skal masser af ram og et godt grafikkort til.

Det har Acer Predator G1-710, og den kraftige ydelse er pakket ind i et potent kabinet, der vil glæde den spilleglade konfirmant. Det pulserende lys på fronten er nok også mest for de yngre pc-brugere.

Computeren har en stor dobbelt ekstern strømforsyning, der er med til at sænke behovet for køling inde i kabinettet. Det hjælper også, at der er en masse små huller i siden af kabinettet. Fraværet af kølende blæsere betyder, at Predator G1 er meget støjsvag.

Tricket med den eksterne strømforsyning har også gjort det muligt at gøre pc’en betydeligt mindre end spillecomputere sædvanligvis er. Det er selvfølgelig en fordel, hvis det kniber med pladsen på eller under bordet, eller hvis du ofte har brug for at transportere computeren. Det er der imod ikke så smart, hvis du senere ønsker at opgradere med fx et stort og kraftigt grafikkort.

Heldigvis så har computeren rigeligt med kræfter til, at det kun er de allermest kræsne, der bliver fristet til at opgradere noget.

Hvis du er typen, der foretrækker at have computeren stående på bordet, så vil du sætte pris på de mange tilslutninger på fronten, der gør det nemt at slutte tilbehør til i en fart.

Det medfølgende tastatur er bedre end den slags plejer at være. Det er har tydelige baggrundsbelyste taster og er behageligt at skrive på. Musen er lidt mere på det jævne, men virker, som den skal.

Med computeren følger en lille kuffert, hvor pc og tilbehør kan pakkes ned, så det hele er nemt at tage med.

 

Kan købes her:

www.elgiganten.dk

 

+ Hurtig computer

+ Støjsvag

+ Mange tilslutninger på fronten

– Svær at opgradere

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acers stationære computer er meget kompakt. Det gør den svær at opgradere, men det burde heller ikke være nødvendigt lige med det samme, for det er en hurtig lille maskine.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Stationær
Processor
Intel Core i5-7400
Grafikkort
Nvidia GeForce GTX 1060
Hukommelse (RAM)
16 gigabytes
Lagerplads
512 gigabytes SSD
USB-porte
5 x USB 3.0, 1 x USB C 3.1
Netværk
802.11ac og kabelnetværk
Mål
41,8 x 11 x 34,8 cm
Styresystem
Windows 10 Home
Benchmark (højest er bedst)
3963.0