Acer Predator 17

Et tungt bæst af en bærbar med masser af motorkraft.

af #Computer #Acer
9.0

Den potente spilcomputer er ikke længere bare et stort selvlysende kabinet, der hører til hjemme under skrivebordet. Blandt computerproducenterne er der de seneste år opstået et venligt kapløb om, hvem der kan lave den kraftigste maskine, der også passer i en taske. Acer er klar med sit seneste bud i dét ræs.

Jeg risikerer at gøre den interesserede læser en bjørnetjeneste ved at kalde Acer Predator 17 for en ”bærbar” computer. For med sine intet mindre end 4,35 kilogram er den ikke ligefrem nem at transportere uden at risikere hold i ryggen eller at remmene på rygsækken knækker. Her har jeg endda ikke regnet strømforsyningen med, som alene vejer adskillige hundrede gram.

Det er ikke uden grund, at Predator 17 vejer lige så meget som et nyfødt barn. Den er stopfyldt med lækker hardware, som uden videre kan køre alle slags programmer, spil og virtual reality med flotte resultater. Den heftige teknik er omgivet af et tykt lag plastik, der passer godt på alle delene, men som også medvirker til et endnu tungere udtryk.

Batteri på overarbejde
Batteritiden er som sådan udmærket, men med den fart der er på hardwaren, er det ikke overraskende, at batteriet ikke slår holdbarhedsrekorder. Der går ikke mere end et par timer med et krævende program, før strømforsyningen skal findes frem.

Predator 17 vejer og fylder altså helt enormt meget af en bærbar at være. Dens form kan bedst sammenlignes med en af de der tidlige bærbare computere fra midten af 1990’erne. Dem der fyldte hele skødet og var på størrelse med en hovedpude.

I mine øjne giver Predator 17 bedst mening, hvis du har brug for en afsindigt potent maskine, som skal være transportabel fra tid til anden, men som resten af tiden har en fast plads på et skrivebord tilsluttet en mus og en større skærm. Som almindelig bærbar computer er den virkelig et stort (og meget dyrt) skrummel.

 

Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

 

+Hurtigt bæst
-Virkelig stor og tung
-Ikke synderligt bærbar

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Predator 17 slår hårdt, men den er også så voldsom, at den er svær at anbefale som bærbar computer.

Specifikationer

Mærke
Acer
Processor
Intel Core i7 (6. Gen) 6700HQ / 2.6 GHz (3.5 GHz) / 6 MB Cache
Grafikkort
GeForce GTX 1070
Hukommelse (RAM)
16 GB RAM
Lagerplads
512 GB SSD
Skærmstørrelse
17.3"
Skærmopløsning
1920x1080
Netværk
802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet
Mål
42.3 cm x 32.15 cm x 3.97 cm
Vægt
4,35 kg
Batteritid
Op til 3 timer
Styresystem
Win 10 Home 64-bit
Benchmark (højest er bedst)
4454,7 i Passmark