Test af Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 AN515-51-73DQ

Acer Nitro 5 er en kraftfuld maskine med i7-processor og 1050 TI-grafikkort.

af #Computer #Acer
7.7

Acer Nitro 5 er en bærbar pc til dig, der vil have hurtig hardware til overkommelige penge. Du skal dog være opmærksom på, at designet også er derefter.

Til gengæld får du en kraftfuld computer med både SSD og almindelig harddisk.

Hvis man bare kigger på designet, er Acer Nitro 5 egentlig ret stilfuldt designet. En sort-matteret overflade med bordeauxrøde hængsler vil skræmme de færreste købere væk. Men når man tager fat i pc’en, virker den en smule plastik-billig; godt nok har Nitro 5 en metaloverflade, men den bøjes nemt ned, når man trykker på den.

Det samme oplever jeg, når jeg skriver på tastaturet og hviler håndfladerne. Den nederste del, hvor håndfladerne hviler, og tastaturet flekser nedad, når man taster på knapperne.

Tastatur-design er måske nok lidt en smagssag, men det føles lidt for billigt.

Til gengæld har Acer fået plads til både numerisk tastatur og piletaster ved at fjerne højre Windows-tast. Det er godt tænkt.

Hurtig processor

Inde bag det knirkende chassis sidder en hurtig i7-processor, et 1050Ti-grafikkort og 12 gigabyte hukommelse. Hardwaren klarer alle hverdagsopgaver til perfektion – endda uden at pc’en bliver synderligt varm.  i7-7700HQ-processoren kombineret med grafikkortet klarer de fleste nye spil, men du skal ikke forvente at kunne spille på de højeste grafikniveauer.

Udvalget af portindgange er også ret gennemsnitligt for en bærbar i denne prisklasse: 3 stk. USB Type-A og en enkelt USB Type-C.

Skærmen er ret gennemsnitlig. Det er en IPS-skærm, og det betyder blandt andet, at den har rigtig gode betragtningsvinkler. Lysniveauet er ganske fint – og farvegengivelsen er ligeledes udmærket, uden at være prangende.

 

+ Hurtig processor
+ Udmærket grafik til spil
– Middelmådig byggekvalitet

Find den laveste pris på Acer Nitro 5 her:
Pricerunner

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Nitro 5 er ingen dårlig maskine, og appellerer til dig, der bruger den bærbare til både hverdagsarbejde og grafiktungt arbejde - eksempelvis spil. Hardwaren er kraftig, prisen overkommelig, men designet kunne have været bedre.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
Bærbar
Processor
Intel Core i7-7700HQ
Grafikkort
Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
Hukommelse (RAM)
12 GB
Lagerplads
256 GB SSD & 1 TB HDD
Skærmstørrelse
15,6
Skærmopløsning
1920 x 1080
USB-porte
2 x USB 2.0, 1 x UB 3.0,
Tilslutninger
HDMI, Ethernet, 3.5 mm mini-jack, SD, SDHC, SDXC
Netværk
802.11a/b/g/n/ac
Mål
39x 26,6 x 2,68 cm
Vægt
2,7 kg
Batteritid
Op til 7 timer
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10
Benchmark (højest er bedst)
Passmark: 3867