Acer Aspire S24

Lad telefonen op ved at lægge den på computeren.

af Morten Skeldal Østergaard #Computer #Acer
9.2

En alt-i-én computer er en pc, der er bygget sammen med skærmen, så det færdige produkt virker mere helstøbt og dekorativt end en traditionel stationær pc.

Hvor en stationær pc typisk er bygget i et stort, trist metalkabinet med en masse kabler til skærm, strøm, mus og tastatur, så er computeren i Acer Aspire S24’s tilfælde bygget ind i skærmens fod. Det betyder, at skærmen har kunnet gøres meget slank og elegant. Der skal blot sluttes et elkabel til bagsiden af foden, så er computeren klar til brug.

Musen og tastaturet, som følger med, er begge trådløse. Det er med til fremhæve computerens enkle look, og de bruger den samme trådløse adapter, så de optager kun en enkelt USB-port på pc’en.

Skærmen leverer et fint billede med en vid betragtningsvinkel. Skærmen kan vippes på den arm, der holder den, så du kommer til at se vinkelret ind på den, også selv om du ikke lige har den i øjenhøjde.

Efter som al elektronikken er gemt ad vejen i foden, har det været muligt for Acer at gøre skærmen meget tynd og elegant. Den er under seks millimeter tyk, og kanterne i siderne og foroven er meget tynde. Nederst sidder en guldkant, som går igen på den forreste del af foden.

Armen, som forbinder fod og pc er desværre ret spinkel, og hvis skærmen ikke står på et helt stabilt underlag, så står den og vipper lidt.

Det er en computer, som først og fremmest skal se godt ud, men Aspire S24 har faktisk også en acceptabel ydelse til prisen. Der er ikke noget dedikeret grafikkort til spil og andre krævende grafiske opgaver, men ellers er der fint med fart på computeren.

Et par esser i ærmet

Der er ikke så mange tilslutningsmuligheder som på en tradtionel stationær pc, men Aspire S24 har et par esser i ærmet. Du kan nemlig tilslutte et ekstra apparat som Blu-ray-afspiller eller en spillemaskine via en HDMI-indgang på bagsiden af computeren.

Et mærkværdigt symbol på computerens fod viser, at den gemmer på en Qi-ladestation. Det er navnet på den standard, som mange mobiltelefoner fra blandt andet Samsung, Apple og Huawei bruger til trådløs opladning. Du skal blot lægge telefonen oven på symbolet, så bliver den ladet op, mens du sidder og arbejder ved pc’en. Det går ikke så hurtigt som ved en traditionel opladning, men det er praktisk og smart.

Acer reklamerer med, at Aspire S24 har indbygget subwoofer, så den skulle kunne levere en fyldig bas, når du hører musik eller ser en film på computeren. Det er dog meget svært at høre i praksis. Lyden har den samme let dåseagtige klang, som mange bærbare pc’er også døjer med. De indbyggede højtalere er dog fine nok til almindeligt brug i Windows og en kort video på YouTube.

 


+ Trådløs opladning

+ Kan også bruges som regulær skærm

– Dårlig lyd


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Acers alt-i-én computer leverer en fin ydelse til prisen, men tilbehøret kunne være bedre.

Specifikationer

Mærke
Acer
Type
All-in-one computer
Processor
Intel Core i5, 8250U
Grafikkort
Intel UHD Graphics 620
Hukommelse (RAM)
8 gigabytes
Lagerplads
256 gigabytes SSD
Skærmstørrelse
23,8 tommer,
Skærmopløsning
1920 x 1080 pixels, IPS
USB-porte
3 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 USB C 3.0
Tilslutninger
SD-kort, HDMI ind, HDMI ud
Netværk
Kabelnetværk (gigabit), 802.11ac
Mål
54 x 41 x 0,6 cm
Touchskærm
Nej
Styresystem
Windows 10 Home, 64 bit
CPU Mark
7961
2D Mark
618
3D Mark
Kunne ikke måles
Memory Mark
1995
Disk Mark
5369
Benchmark (højest er bedst)
4088